A 7 leghatékonyabb természetes fogfehérítő
Így használd!
Eper, só, citrom. Csak néhány háziszer, ami csillogóvá teszi a mosolyod. Használd őket bátran!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Beszéd közben a szád elé teszed a kezed, és nem mersz mosolyogni? Ha szégyelled, hogy a fogaid nem elég fehérek, itt az ideje, hogy cselekedj. Néhány praktikával sokat javíthatsz fogaid árnyalatán.

A citrom, a szódabikarbóna vagy az eper mind-mind olyan természetes fogfehérítő, amely segít csillogóbbá tenni a mosolyod. Használatuk mellett pedig érdemes csökkentened azoknak az italoknak a fogyasztását, melyek elszínezik a fogaidat.

Találd meg a főbűnösöket!

Nem csupán a genetika és a nem megfelelő fogápolási technikák felelnek azért, hogy mosolyod nem olyan hófehér, mint szeretnéd. Bizonyos ételek rendszeres fogyasztásával, illetve rossz szokásokkal nagyban megnehezítheted az életed. Elsősorban a sötét színű italok okoznak problémát. Ha az alább felsoroltak közül többet is fogyasztasz, esetleg dohányzol, érdemes kiiktatnod némelyiküket az életedből.

Elszínezik a fogaid

  • Kóla.
  • Vörösbor.
  • Fekete tea.
  • Dohányzás.
  • Feketekávé.

Nézd meg óriás képgalériánkat!

Ha szeretnéd természetes módszerekkel fehéríteni a fogaidat, kattints az alábbi képgalériánkra, és nézd meg, milyen házi trükkök állnak rendelkezésedre.

Óvatosan fehéríts!

Azt azonban tartsd szem előtt, hogy a citrommal, eperrel és más természetes fogfehérítőkkel jobb óvatosan bánnod.

Minden, ami fehéríti a fogaidat, roncsolja is a zománcréteget – ezért ne alkalmazd őket hosszabb távon. A rendszeres fehrítés ugyanis idővel fogszuvasodáshoz vezethet.

Ezt is szeretjük