A 7 leghatékonyabb természetes fogfehérítő

Így használd!

Eper, só, citrom. Csak néhány háziszer, ami csillogóvá teszi a mosolyod. Használd őket bátran!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Beszéd közben a szád elé teszed a kezed, és nem mersz mosolyogni? Ha szégyelled, hogy a fogaid nem elég fehérek, itt az ideje, hogy cselekedj. Néhány praktikával sokat javíthatsz fogaid árnyalatán.

A citrom, a szódabikarbóna vagy az eper mind-mind olyan természetes fogfehérítő, amely segít csillogóbbá tenni a mosolyod. Használatuk mellett pedig érdemes csökkentened azoknak az italoknak a fogyasztását, melyek elszínezik a fogaidat.

Találd meg a főbűnösöket!

Nem csupán a genetika és a nem megfelelő fogápolási technikák felelnek azért, hogy mosolyod nem olyan hófehér, mint szeretnéd. Bizonyos ételek rendszeres fogyasztásával, illetve rossz szokásokkal nagyban megnehezítheted az életed. Elsősorban a sötét színű italok okoznak problémát. Ha az alább felsoroltak közül többet is fogyasztasz, esetleg dohányzol, érdemes kiiktatnod némelyiküket az életedből.

Elszínezik a fogaid

  • Kóla.
  • Vörösbor.
  • Fekete tea.
  • Dohányzás.
  • Feketekávé.

Nézd meg óriás képgalériánkat!

Ha szeretnéd természetes módszerekkel fehéríteni a fogaidat, kattints az alábbi képgalériánkra, és nézd meg, milyen házi trükkök állnak rendelkezésedre.

Óvatosan fehéríts!

Azt azonban tartsd szem előtt, hogy a citrommal, eperrel és más természetes fogfehérítőkkel jobb óvatosan bánnod.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Minden, ami fehéríti a fogaidat, roncsolja is a zománcréteget – ezért ne alkalmazd őket hosszabb távon. A rendszeres fehrítés ugyanis idővel fogszuvasodáshoz vezethet.

Ezt is szeretjük