Dia
Ha probiotikus élelmiszerekről van szó, a többségnek az élőflórás joghurt jut eszébe: nem véletlenül, ez az egyik legbiztosabb forrás.
A túró, illetve a túrókészítmények ugyancsak remek forrásai az immunerősítő probiotikumoknak.
A tejtermékek mellett az erjesztéssel előállított élelmiszerek - például a kovászos uborka - is gazdagok probiotikumokban.
Jó, ha kedveled az érlelt sajtokat, a bennük lévő probiotikumokkal ugyanis bélflórád egyensúlyát is helyreállíthatod.
A sajtkrémek ugyancsak kiváló probiotikum-források - feltéve, hogy nem a kinyomós verziót választod.
A savanyú káposzta nem csupán kiváló téli C-vitamin-bomba, de a kovászos uborkához hasonlóan remek probiotikumforrás.
Naponta egy pohár élőflórás kefirrel sokat tehetsz a kiegyensúlyozott emésztésért.
Ki írta a Bánk bánt? 7 kérdés a másodikos középiskolai anyagból
61 évesen titokban újra apa lett Horváth Lajos Ottó: 27 évvel fiatalabb felesége 2 hónapja szült
1,919 milliárd forint volt a tét: ezek az ötöslottó nyerőszámai
Befeküdt a macska a betlehemi jászolba, elképesztően aranyos kép született: ezek a fotók bearanyozzák a napodat
Ők A Konyhafőnök döntősei: Rácz Jenőre kiakadtak a nézők az egyik finalista miatt
Egyetlenegy dolgot csinált jól az állásinterjún, megkapta a munkát: nem gondolnád, hogy mi az