9 dolog, ami után mindenképpen hidratáld a bőröd
Ezeket tartsd észben
Ha sokáig feszes és ragyogó bőrt szeretnél, ezt kell tenned.

Dia

	Szőrtelenítés 	Mindegy, hogy hogyan szőrtelenítesz - krémmel, gyantával, borotvával -, bőröd felső hámrétege minden esetben erős igénybevételnek van ilyenkor kitéve. Ahhoz, hogy visszaálljon a normál működése, kend be a szőrtelenített felületet bőségesen hidratáló krémmel.

Szőrtelenítés

Mindegy, hogy hogyan szőrtelenítesz - krémmel, gyantával, borotvával -, bőröd felső hámrétege minden esetben erős igénybevételnek van ilyenkor kitéve. Ahhoz, hogy visszaálljon a normál működése, kend be a szőrtelenített felületet bőségesen hidratáló krémmel.

Dia

	Testradír használata 	Az elhalt hámsejteket havonta egyszer-kétszer érdemes testradírral eltávolítani, de a végigdörzsölt bőrfelületet utána ne felejtsd el alaposan bekrémezni.

Testradír használata

Az elhalt hámsejteket havonta egyszer-kétszer érdemes testradírral eltávolítani, de a végigdörzsölt bőrfelületet utána ne felejtsd el alaposan bekrémezni.

Dia

	Pakolás lemosása 	A tápláló pakolások, amelyek a hatóidő alatt kiszáradnak, nemcsak hatóanyagokkal látják el arcbőrödet, de lemosáskor enyhe radírként is funkcionálnak. Ez nagyon jót tesz a bőrödnek, de miután alaposan lemostad a pakolást, kend be arcodat a hidratálóddal.

Pakolás lemosása

A tápláló pakolások, amelyek a hatóidő alatt kiszáradnak, nemcsak hatóanyagokkal látják el arcbőrödet, de lemosáskor enyhe radírként is funkcionálnak. Ez nagyon jót tesz a bőrödnek, de miután alaposan lemostad a pakolást, kend be arcodat a hidratálóddal.

Dia

	Forró fürdő	Egy forró fürdő remek relaxációs program, de miután kiszállsz a kádból, és felitatod a vizet bőrödről, ne hanyagold el a hidratáló testápoló használatát.

Forró fürdő

Egy forró fürdő remek relaxációs program, de miután kiszállsz a kádból, és felitatod a vizet bőrödről, ne hanyagold el a hidratáló testápoló használatát.

Dia


            	Tavaszi kirándulás
            	A tavaszi napsütésben az egyik legjobb dolog, amit tehetsz, az a kirándulás. Azonban ilyenkor hosszú idő után először ismét hosszabb ideig teszed ki bőrödet a szabad levegőnek, a napsütésnek és a gyakran élénk, tavaszi szélnek. Ezért ha a kirándulás után hazaérsz, kend be a bőrödet hidratálóval.

Tavaszi kirándulás

A tavaszi napsütésben az egyik legjobb dolog, amit tehetsz, az a kirándulás. Azonban ilyenkor hosszú idő után először ismét hosszabb ideig teszed ki bőrödet a szabad levegőnek, a napsütésnek és a gyakran élénk, tavaszi szélnek. Ezért ha a kirándulás után hazaérsz, kend be a bőrödet hidratálóval.

Dia

	Uszoda	Az úszás az egyik legjobb sport, amely fogyaszt, formálja az alakod, és még a tartásodnak is jót tesz, ugyanakkor a klóros víz kiszárítja bőrödet, ezért miután lemostad az uszoda vizét a zuhanyban, kend be magad hidratálóval.

Uszoda

Az úszás az egyik legjobb sport, amely fogyaszt, formálja az alakod, és még a tartásodnak is jót tesz, ugyanakkor a klóros víz kiszárítja bőrödet, ezért miután lemostad az uszoda vizét a zuhanyban, kend be magad hidratálóval.

Dia

	Napozás, szoláriumozás	Ne csak a nyári napozás után használj hidratálót, hanem a tavaszi sütkérezés és a szoláriumozás után is.

Napozás, szoláriumozás

Ne csak a nyári napozás után használj hidratálót, hanem a tavaszi sütkérezés és a szoláriumozás után is.

Dia

	Gyakori kézmosás	Ha gyakran mosol kezet, akkor a szappan szárító hatása fokozottan fog jelentkezni kézfejeden, ezért időről időre krémezd is be a kezed kézmosás után.

Gyakori kézmosás

Ha gyakran mosol kezet, akkor a szappan szárító hatása fokozottan fog jelentkezni kézfejeden, ezért időről időre krémezd is be a kezed kézmosás után.

Dia

	Sminklemosó	Ha nem sminkelsz minden nap, akkor is használj mindenképpen hidratálót a sminklemosó után, mivel az arctisztító kozmetikumok eltávolíthatják a bőr természetes faggyúrétegét, így szükségessé válik, hogy pótold a bőr nedvességtartalmát biztosító réteget.

Sminklemosó

Ha nem sminkelsz minden nap, akkor is használj mindenképpen hidratálót a sminklemosó után, mivel az arctisztító kozmetikumok eltávolíthatják a bőr természetes faggyúrétegét, így szükségessé válik, hogy pótold a bőr nedvességtartalmát biztosító réteget.

Ezt is szeretjük
Fotó: