6 gyümölcs, ami csökkentheti a rák kockázatát: alacsony a kalóriatartalmuk, és még a fogyást is segítik
Érdemes beiktatni őket az étrendbe.
A daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát számos étel csökkentheti. Néhány fitotápanyagban gazdag gyümölcs rendszeres fogyasztása is hozzájárulhat a rákos sejtek elleni küzdelemhez. Ezért fontos, hogy az étrend ne csak zöldségekben, hanem gyümölcsökben is gazdag legyen.
6 gyümölcs, ami csökkentheti a rák kockázatát
A következő hat gyümölcsben olyan tápanyagok találhatók, amelyeknek daganatellenes hatása van, emellett a kalóriatartalmuk is alacsony, így fogyókúrás étrendbe beilleszthetők.
7 zöldség, ami segít a hasi zsír eltüntetésében: hosszú időre eltelítenek, és nagyon kevés kalória van bennük
Diéta alatt is bátran fogyaszthatod őket!
Elolvasom(A képek forrása: Getty Images Hungary)
A gomba ellenes plusz
A Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőkkel, tejsavval és kamillakivonattal egészíti ki a hüvelygomba kezelését. A tejsav visszaállítja a normál hüvelyi pH-t, így képes gátolni a gombák szaporodását, a kamillakivonat pedig enyhíti az égő érzést és csillapítja a kellemetlen viszketést. A Micovag Plus hüvelykúp a tünetek enyhítésével teszi teljessé a célzott gombaellenes terápiát. A gyógyszertárakban vény nélkül kapható gyógyászati segédeszköz.
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- rákkeltő
- feldolgozott élelmiszer