6 gyümölcs, ami csökkentheti a rák kockázatát: alacsony a kalóriatartalmuk, és még a fogyást is segítik
Érdemes beiktatni őket az étrendbe.
A daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát számos étel csökkentheti. Néhány fitotápanyagban gazdag gyümölcs rendszeres fogyasztása is hozzájárulhat a rákos sejtek elleni küzdelemhez. Ezért fontos, hogy az étrend ne csak zöldségekben, hanem gyümölcsökben is gazdag legyen.
6 gyümölcs, ami csökkentheti a rák kockázatát
A következő hat gyümölcsben olyan tápanyagok találhatók, amelyeknek daganatellenes hatása van, emellett a kalóriatartalmuk is alacsony, így fogyókúrás étrendbe beilleszthetők.
7 zöldség, ami segít a hasi zsír eltüntetésében: hosszú időre eltelítenek, és nagyon kevés kalória van bennük
Diéta alatt is bátran fogyaszthatod őket!
Elolvasom(A képek forrása: Getty Images Hungary)
Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?
Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. január 7. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- rákkeltő
- feldolgozott élelmiszer