„Hova-hova?” Mutatjuk a legviccesebb Győrfi Pál-mémeket az elmúlt hetekből

Tarolnak az interneten a Győrfi Pálról készült vicces mémek.

győrfi pál
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál az egyik leggyakrabban látott közszereplővé vált az elmúlt időszakban, nem telik el úgy nap, hogy az Országos Mentőszolgálat híres szóvivője ne tűnne fel néhányszor a tévéképernyőkön, ő fogad a hírportálokra lépve, az újságok hasábjain és az utcai plakátokon is.

Nem véletlen, hogy a kijárási korlátozásokról és a szabályok részleteiről tájékoztató szimpatikus mentőszóvivőről már rengeteg vicces mém is készült, amelyek azonnal taroltak a közösségi oldalakon, és egy kis derűt hoztak a mindennapokba.

A legjobb Győrfi Pál-mémek

Szerencsére a szóvivőnek remek a humorérzéke, így nyilatkozataiból mindannyiszor kiderül: egyáltalán nem bánja, hogy mémeket gyártanak róla, sőt még ő is gyűjti azokat. Még tinédzser fia, Dani humoros TikTok-videóiban is feltűnt, hogy felhívja a figyelmet a korlátozásokra. A lényeg ugyanis szerinte az, hogy mindenkihez eljusson a szabályozások híre, és van, akit talán pontosan ebben a formában fog elérni, ráadásul a humor segít átvészelni a nehéz időszakot is.

(Borító- és ajánlókép: MTI/Kovács Tamás. A képen Győrfi Pál a Toyota magyarországi márkakereskedés által felajánlott gépkocsik átadásán beszél a Toyota budaörsi központjában 2020. április 6-án.)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük