„Hova-hova?” Mutatjuk a legviccesebb Győrfi Pál-mémeket az elmúlt hetekből

Tarolnak az interneten a Győrfi Pálról készült vicces mémek.

győrfi pál
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál az egyik leggyakrabban látott közszereplővé vált az elmúlt időszakban, nem telik el úgy nap, hogy az Országos Mentőszolgálat híres szóvivője ne tűnne fel néhányszor a tévéképernyőkön, ő fogad a hírportálokra lépve, az újságok hasábjain és az utcai plakátokon is.

Nem véletlen, hogy a kijárási korlátozásokról és a szabályok részleteiről tájékoztató szimpatikus mentőszóvivőről már rengeteg vicces mém is készült, amelyek azonnal taroltak a közösségi oldalakon, és egy kis derűt hoztak a mindennapokba.

A legjobb Győrfi Pál-mémek

Szerencsére a szóvivőnek remek a humorérzéke, így nyilatkozataiból mindannyiszor kiderül: egyáltalán nem bánja, hogy mémeket gyártanak róla, sőt még ő is gyűjti azokat. Még tinédzser fia, Dani humoros TikTok-videóiban is feltűnt, hogy felhívja a figyelmet a korlátozásokra. A lényeg ugyanis szerinte az, hogy mindenkihez eljusson a szabályozások híre, és van, akit talán pontosan ebben a formában fog elérni, ráadásul a humor segít átvészelni a nehéz időszakot is.

(Borító- és ajánlókép: MTI/Kovács Tamás. A képen Győrfi Pál a Toyota magyarországi márkakereskedés által felajánlott gépkocsik átadásán beszél a Toyota budaörsi központjában 2020. április 6-án.)

Ezt is szeretjük