A 4 legjobb fehérítő fogkrém

Szerintünk

Fogaid veszítettek fehérségükből, de nem akarod fogászati kezelésnek alávetni magad? Adunk 4 tuti tippet, hogy lehet vakítóan fehér a mosolyod!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tökéletesnek látszó plakátlányok és a több millió dolláros hollywoodi mosolyok világában sokszor hajlamos vagy kevésnek érezni magad. Hiába tudod, hogy semmi okod nincs a kisebbrendűségi érzésre – hiszen a különbség sokszor csak a retusáláson múlik –, mégis megfordul a fejedben, hogyan javíthatnál még megjelenéseden.

A márkás ruháknál és a gyönyörű kiegészítőknél jóval fontosabb, hogy mosolyod természetes, nem utolsósorban pedig fehér legyen. Ehhez adunk most egy kis segítséget.

Noémi - Sensodyne Whitening

Reggelente elmaradhatatlan program számomra a finom kávé. Valamint nagyon szeretek napközben is meginni egy-két csésze teát, ráadásul évekig dohányoztam. Ez az életmód nem kedvezett a fogaimnak, a fehérségükből is meglehetősen sokat veszítettek. Mivel fogaim érzékenyebbek az átlagnál, a legjobb választásnak a Sensodyne Whitening bizonyult.

Két hónapja használom, és - bár igaz, hogy továbbra is szükségesnek tartom minden étkezés után a fogmosást - a különbséget a korábbiakhoz képest látványosnak érzem. Sajnos nem a legolcsóbb fogkrém, de úgy gondolom, az eredményt tekintve mindenképpen megéri azoknak, akiknek az enyémhez hasonlóan érzékeny a fogsora.

Pálma - Perl Weiss

Mivel évek óta dohányzom, a fogaim fehérsége komoly veszélynek van kitéve. Már többször fontolóra vettem, hogy talán érdemes lenne megkockáztatni egy fogfehérítő kezelést, de valahogy nem volt elég bátorságom hozzá. Így tehát nincs más választásom, mint a fogfehérítő fogkrém. De ma már nem is bánom, hogy nem vetettem alá magam egy fájdalmas kezelésnek, hiszen a kívánt eredményt végül így is sikerült elérnem.

Számomra a Perl Weiss fogrém vált be a leginkább. A termék kapható drogériákban és gyógyszertárakban egyaránt. Reggel és este is szoktam használni. Fogmosás után még egyszer átsúrolom a fogaim a Perl Weiss-szal, és az eredmény magáért beszél. Már két hét után látható a különbség.

Eszti - Colgate Herbal White

Számomra egyrészt nagyon fontos a fogkrém íze, másrészt – mivel igen érzékeny az ínyem – az is sokat számít, hogy kíméletes legyen. Mivel nemcsak kávézom, hanem dohányzom is, régóta használok fehérítő fogkrémeket. A legtöbb ilyen termék azonban kellemetlen ízű, és sokszor – a kívánt fehérség elérése érdekében – durva vegyi anyagokat tartalmaz.

Mindezek miatt egy ideje kizárólag herbal megjelölésű fogkrémeket használok. Kedvencem a Colgate Herbal White fogkrém, mely nem csak gyógynövényeket, hanem citromkivonatot és szódabikarbónát is tartalmaz. Ezek a természetes alapanyagok segítenek kíméletesen eltávolítani fogaimról az elszíneződéseket. A fogkrém kamilla-, zsálya-, mirha- és eukaliptusztartalmának köszönhetően megóvja ínyemet, ráadásul még az íze is kellemes.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Melinda - Blend-a-med Soda Bicarbonate

Bár a legtöbb termékből szeretem kipróbálni az újdonságokat, a fogkrémekkel nem így vagyok. Velük kapcsolatban inkább a kevesebb néha több elvet vallom. Egyáltalán nem vagyok a szemcsék és a lapocskák híve, úgyhogy évek óta a Blend-a-med Soda Bicarbonate nevű fehérítő fogkrémet használom.

Mivel rendszeresen iszom kávét és teát, kénytelen vagyok valamilyen eszközt bevetni a kellemetlen barna foltok ellen. A különféle szuper fehérítők helyett azonban – melyek ki tudja, mennyi mesterséges adalékanyagot tartalmaznak – én emellett a fogkrém mellett teszem le a voksomat. A szódabikarbóna erejével tisztít, fehérít, és természetesen a fogszuvasodás ellen is véd.

Ezt is szeretjük