Eddig ismeretlen, forradalmi rákmegelőző vitamin
A természet gondoskodik róla, hogy a legkomolyabb betegségek ellen is védekezhess.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Számtalan betegség megelőzésében és gyógyításában sikeres az orvostudomány, a rák elleni harc azonban még mindig tart. A mesterséges vegyületek mellett hatékony fegyver lehet a B17-vitamin, melyet a természet kínál megoldásként. A legújabb kutatások bizonyítják megelőző erejét a daganatok kialakulásával szemben. Ismerd meg, hogyan képes szembeszállni a veszélyes betegséggel!

Népcsoportok örök egészségben

A világ néhány, alig ismert területén élnek olyan kis közösségek, ahol ismeretlenek a civilizációs betegségek, így a rák is. Hogyan képesek ők megőrizni egészségüket, illetve elérni a 90-100 éves átlagéletkort, míg a Föld többi részén élő embereket gyakran utolérik az életveszélyes kórok? Az életmód, az étrend és a betegségek összefüggéseit tanulmányozó orvoscsoportok különös felfedezést tettek a múlt század közepén.

A Himalájában élő hunzák, az észak-amerikai indiánok és a trópusi Afrika egyes bennszülött csoportjait táplálkozási szokásuk védi a rák ellen. Mindannyian nagy mennyiségben fogyasztják olyan gyümölcsök magjait, melyeknek jelentős a B17-vitamin-tartalma. Miután további vizsgálatokkal kerestek választ a rejtélyre, rátaláltak a tudományos magyarázatra.

Ha kell, támad, ha kell, véd

A korábban ismeretlen B17-vitamin kettős fegyvert jelent a sejtek rosszindulatú elváltozásaival szemben. Táplálja az egészséges szöveteket, így a szervezet eredményesen szembeszáll a daganatos betegségekért felelős, káros szabadgyökökkel. Ugyanez a vegyület azonban a rákos sejtekkel találkozva erős méreggé válik, és elpusztítja azokat.

Védelmi ereje abban rejlik, hogy képes megkülönböztetni az egészséges és a kórosan elváltozott sejteket. Ennek megfelelően lép akcióba, éppen ott véd vagy támad, ahol szükség van rá. Emellett növeli a vörösvértestek számát, így a nagyobb mennyiségű oxigénnel ellátott szervezet ellenálló-képessége is fokozódik.

A B17-vitamin természetes forrásai

  • Sárgabarack.
  • Mandula.
  • Cseresznye.
  • Szilva.
  • Alma.
  • Köles.
  • Lenmag.

Kevés a napi egy gyümölcs!

A B17-vitamint rejtő táplálékokból jóval többet kellene elfogyasztanod a valódi védekezés érdekében, mint amennyit az átlagos étrend tartalmaz. Ráadásul a vitamin a gyümölcsök magjában fordul elő igazán koncentráltan, melyhez nem könnyű emészthető formában hozzájutni. Ha az új felfedezéseknek megfelelő védelemért a B17-vitaminhoz fordulsz,  táplálékkiegészítők formájában is vedd magadhoz.

Gyógynövényszaküzletekben, bioboltokban és online értékesítés formájában az interneten is rátalálsz a különböző termékekre. Áruk 1800 forinttól akár 29 ezer forintig is terjedhet, attól függően, hogy megelőzés vagy már kialakult betegség kezelése a cél.
Utóbbi esetben jóval nagyobb hatóanyag-összetételre van szükség. Azzal is nagy lépést teszel szervezeted megóvásáért, ha jelentősen növeled a csonthéjas gyümölcsök fogyasztását, és kerülöd a tartósítószerrel kezelt élelmiszereket - akárcsak a rendkívül hosszú életű népcsoportok teszik.

Táplálékkiegészítők

Hunza kapszula

A készítmény fő hatóanyaga a sárgabarack magjának kivonata, emellett ginseng és C-vitamin található benne, melyek fokozzák szervezeted ellenálló-képességét.

Amigdalina

Ebből a táplálékkiegészítőből különböző mennyiségű B17-vitamint tartalmazó tablettákat vásárolhatsz, annak megfelelően, hogy milyen célból fogyasztod. A megelőzéshez és a kezeléshez eltérő adagolás szükséges, ezért tanulmányozd a felhasználási javaslatot.

B17-es bombázó gyümölcsmix

Ha a tökéletesen természetes megoldásokat részesíted előnyben, válaszd ezt a terméket. Gyümölcsök húsának és magjának kivonatai találhatóak benne, melyek a B17-vitamin leggazdagabb forrásai.

Ezt is szeretjük