Látszik a húson, ha növekedési hormont kapott a csirke? Állítólag könnyű felismerni
A fehér csíkok sok mindent elárulhatnak.

hust-vesz
Ez is érdekelhet

Országos Iskolakert-fejlesztési Program: úton egy környezettudatos generáció felé (x)

Bónusz napok a dm-ben: szuper ajánlattal vár kedvenc drogériád (x)

beauty and style

Tartósan kisimítja, páraállóvá és fényessé teszi a frizurát: minden, amit a keratinos hajkiegyenesítésről tudni kell »

Tényleg mindenhez passzol a ballonkabát: nem kell sok hozzá, hogy sikkes legyen »

Aktiválja a kollagéntermelést, segíti a sejtmegújulást: a peptides kezelés regenerálódásra készteti a bőrt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Külföldi, elsősorban amerikai egyesült államokbeli forrásokat böngészve gyorsan feltűnik, milyen gyakran foglalkoznak az élelmiszerek minőségéről szóló cikkek a hormonkezelésen átesett csirkék húsának jellegzetességeivel.

Ezek közé tartozik a rágósság, csakúgy, mint a jellegzetes fehér csík, mely azt jelzi - ahogy arról többek között a Brightside.me is leközölte az alábbi képet -, hogy a baromfi túl gyorsan érte el a célként megjelölt testtömeget, ami annak is köszönhető lehet, hogy növekedési hormont kapott, ami pedig igencsak kérdéses, milyen hatással van az emberi szervezetre nézve.

husok

Míg azonban a tengerentúlon előfordulhat a csirkék hormonkezelése, az Európai Unió szabályai a csirkék hormonokkal való injekciózását már nem engedélyezik - bár léteznek források, melyek szerint bizonyos tápszerek is képesek a szervezetüket növekedési hormon termelésére késztetni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Vásárlás előtt mindig ellenőrizd a címkén a hús származási helyét, és győződj meg a hormonmentességről, emellett mindig olyan húst vegyél, amely rózsaszín, és kicsit sem sárgás, nem vizenyős, és nem lehet túl puha sem. Érdemes emellett olyan forrásból vásárolni a húst, amely nem függ össze a nagyüzemi állattartással és annak hátrányaival, többek között a baromfiak méltatlan tartási körülményeivel.

Ezt is szeretjük