A 4 legjobb zsebkendő
Szerintünk
A zsebkendőre sajnos nyáron is szükség van, és bármilyen meglepő, zsepi és zsepi között is van különbség.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Zsebkendőre az év bármelyik szakában szükség lehet. Télen főleg a megfázás, nyáron pedig leginkább az allergia keserítheti meg az életed. Most segítünk, hogy melyiket válaszd, melyik az, amelyik a lehető legnagyobb szolgálatot teszi a nehéz időkben.

Pálma

Az aloés

Mivel számomra a nyár nemcsak a pihenés, a napozás és a bulizás, hanem az allergia időszaka is, papírzsepi mindig van nálam – még a pizsamámban is. Persze, ha a szükség úgy tartja, teljesen mindegy, hogy mi van nálam, ám ha tehetem, akkor a Zewa Aloe Vera-tartalmú papírzsebkendőjét használom. Hogy miért? Nem kérdés: egyrészt úgy gondolom, hogy csak a Zewa volt képes eddig olyan zsepit gyártani, ami nem ázik át azonnal, nem szakad szét egy nagyobb tüsszentésnél, és amelyik nem dörzsöli ki az orrom még a legnagyobb allergiás rohamkor sem. Másrészt pedig azért, mert imádom az Aloe Vera-t rendkívüli sokoldalúsága miatt. És az már csak hab a tortán, hogy ennek a zsepinek olyan illata van, ami egyszerűen rabul ejt…

Gabi

Az erős

Sokféle papírzsepit kipróbáltam már életem során, és be kell valljam, nagyon sokkal ráfáztam, mert az első erősebb orrfújásra rendre kiszakadtak. Egy idő után be kellett látnom, hogy ha a legkedvezőbb árú zsepi mellett döntök, abban nem lesz köszönet. Így aztán a drágábbak között kezdtem keresgélni, előre felállított alapelvek nyomán, mégpedig a következők figyelembevételével: legyen puha anyaga, lehetőleg ne legyen illatos, mert az tüsszentésre ingerel, legyen többrétegű. Végül a Tento exclusive papírzsepikre adtam le a voksom, ezen belül is a tízesével csomagolt fajtára, mert azok - tapasztalatom szerint - még puhábbak, mint a százas csomagban lévők, és hát könnyebb is magammal vinni. A gyerkőceimnek is bevált, még az ő kezükben sem szakad olyan könnyen.

Allergiagyanús tünetek

Tüsszögés? Ingerköhögés? Orrdugulás? Ödéma? A szervezetben megnövekedett IgE (immunglobulin E) szintet sokféle tünet jelezheti. Gyorstesztünk segít eldönteni, hogy visszatérő panaszaidat allergia, vagy valamilyen vírus, fertőzés okozza-e.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Luca

A mintás

Sosem gondoltam volna, hogy márkahű leszek a zsebkendők tekintetében, de így történt. Előtte össze-vissza választottam a zsebkendőket, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy nagyon hamar elfogynak, ugyanis tényleg nem mindegy, hogy hány rétegű, és milyen erős. Ha túl vékony, akkor állandóan szétszakad, és dupla annyit használok el belőle, ha túl vastag, akkor pedig képtelen vagyok használni.
Az egyik bevásárló-körúton megláttam a polcon a Zewa Kids zsebkendőt, amire azért figyeltem fel azonnal, mert cuki kis figurák vannak rajta. A csomagolása is különbözik a hagyományostól, mert sokkal kisebbre hajtogatják őket. Megvettem, és azóta is ezt használom. A legkisebb zsebembe is befér, ráadásul szórakoztatnak a kis krapekok a csomagoláson. Három rétegű, puha, de erős, így még a legnagyobb náthámat is ezzel csinálom végig. És szerencsére nincs illata, mert az illatos változatot nem szeretem.

Dóra

A kockadobozos

Szerencsére nem vagyok allergiás, ezért nyáron orrfújásra nagyon ritkán használok zsebkendőt. Viszont mindig rohanok valahova, ezért az autóban szoktam sminkelni is. Természetesen ez veszélyes, de nemcsak a forgalom miatt, hanem a vonalból kiszaladó szájkontúr-ceruzák és félrekent szemfestékek miatt is. Ezért a kocsimban mindig tartok dobozos papírzsepit. Sokáig szenvedtem, mert nem mindegy a doboz mérete sem, meg természetesen a zsepi vastagsága sem, de pár hónapja rátaláltam a Kleenex-re. Igazából semmi extra, de különleges formája miatt nagyon jól elfér az ülés mellett úgy, hogy mindig kéznél legyen. Nem túl vastag, de mégsem szakad el, és nagyszerűen tünteti el a nem odavaló vonalkákat az arcomról. Mindezek mellett jó ránézni az ízléses dobozra.

OLVASD EL EZT IS!

no tanul
  • tanulás
  • táplálkozás

Ezeket edd vizsgaidőszakban!

Ezt is szeretjük