Dia
Egy kevés mazsolával izgalmasabbá teheted a müzlidet vagy a gyümölcssalátádat.
A fokhagyma a vértisztításban és a zsírbontásban is segítségedre lesz.
A tökmag nemcsak lúgosít, de a zsírégetéshez nélkülözhetetlen ásványi anyagokban is gazdag.
Az avokádót sokan a legerősebb lúgosító ételként tartják számon.
A gyömbér az anyagcserét is fokozza, segítségével könnyebben emészted meg a nehéz ételeket.
A krumpli is lúgosít, és remek diétás köret, feltéve, hogy nem bő olajban sütöd ki.
A friss és a savanyú uborka is lúgosít, ráadásul alig tartalmaz kalóriát.
A banán laktató és lúgosító, szénhidráttartalma miatt azonban naponta egynél többet ne egyél.
A közhiedelemmel ellentétben a citromnak is lúgosító hatása van.
A petrezselyem vízhajtónak sem utolsó.
11 mérgező tárgy, ami a legtöbb magyar lakásban ott van – Jobb lecserélni őket
Mindig ugyanott, egy helyben lebeg ez a felhő: már a NASA kutatói is felfigyeltek rá
Elhunyt Forgács Gábor színész: a 76 éves nevettetőt legyőzte súlyos betegsége
Ki játszotta Zsuzsanna nővért az Abigélben? 10 kérdés az imádott filmsorozatról
Mi Srí Lanka fővárosa? 8 kérdés a világ földrajzából, amit suliban még tudnod kellett
Südi Iringó 10 évre tűnt el a tévéből: meglepő, milyen munkával keresett pénzt