"Nem akartam az anyám sorsára jutni" Hát ezért nincs gyermeke Balázs Klárinak

Balázs Klári a Fél Kettőben mesélt házasságáról és a gyerekkérdésről.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Balázs Klári és Korda György házasságát sokan csodálattal figyelik, hiszen nem mindennapos, hogy két ember - főleg, ha sztárokról van szó - kitart egymás mellett immáron 31. éve.

A házasságuk titkát valószínűleg még ők sem tudnák pontosan megfogalmazni azon kívül, hogy kétségtelenül jól működik a kettősük, mindenesetre Klárika és Gyuri bácsi - ahogy a fiatalok becézgetik őket - szívesen mesélnek életükről a tévékamerák előtt.

Igazi házitündér

Bár általában a népszerű táncdalénekes viszi a prímet ezekben a beszélgetésekben, ezúttal feleségére volt kíváncsi a Fél Kettő stábja.

Balázs Klári több témát is érintett az interjúban, egyebek közt elárulta, hogy hiába hiszik sokan az ellenkezőjét, tényleg minden házimunkát ő végez velencei házukban.

Mos, főz, takarít, vasal, gondoskodik az állatokról, sőt, még a boltba is elmegy, holott ezt a tevékenységet kimondottan gyűlöli - ezért messziről kerüli a bevásárlóközpontokat, és csak két üzlet van, ahová beteszi a lábát.

Mint mondta, gyakran el is fárad ilyenkor, ugyanakkor elképzelni sem tudná, hogy egy idegen matasson a személyes holmijai között vagy rendezgesse a ruháit.

Teljes az életük gyerek nélkül is

Az énekesnőt D. Tóth András arról is faggatta, vajon mitől működik a kapcsolata Korda Györggyel, és ugyan Klárika szerint erről elsősorban a férjét kellene megkérdezni, azért elmondta, ő hogyan látja a dolgokat.

Úgy véli, sokan talán ott rontják el a házasságukat, hogy csupán a kezdeti években figyelnek oda a párjukra, pedig ez később is ugyanolyan fontos. Nála viszont ez sosem volt probléma, sőt, inkább azért kell féken tartania magát, hogy aggódásával és gondoskodásával ne telepedjen rá túlságosan szeretett férjére.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Arra a kérdésre, hogy mégis miért nem született gyermekük a házasságból, az énekesnő kertelés nélkül válaszolt. Korábban ugyan már mesélt arról, hogy érzése szerint nem lett volna jó vége annak, ha anyává lesz, most azonban bevallotta, igazából már fiatalon sem nagyon szeretett volna utódot. Látta ugyanis édesanyja példáját - az idős asszony jelenleg velük él -, aki hat gyermeket nevelt fel, néha őrült erőfeszítések árán, és tudta, ő nem ilyen életet szeretne.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Később pedig a munka is döntések elé állította, ő pedig végül a karriert választotta. De mint mondta, nem bánta meg, hiszen párjával gyönyörű az életük, és így teljes, ahogy van.

- Mi az egész életünket egymásnak adjuk. Gyurinak én vagyok a minden, és ez nagyon jó érzés - vallotta meg őszintén Balázs Klári.

Ezt is szeretjük