Elárulta az igazat! Balázs Klárinak ezért nem született soha gyermeke

Balázs Klári és Korda György már 30 éve boldogok együtt, ám közös gyermekük soha nem született.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A válások korában egyre ritkább, hogy egy házaspár évtizedekig kitartson egymás mellett, ám a hazai sztárvilágban is akadnak olyan üdítő kivételek, akik hosszú évek után is boldogok együtt.

Közéjük tartozik Korda György és Balázs Klári, akiknek a neve szinte összeforrt az évek során, ami nem is csoda, hiszen már 30 éve elválaszthatatlanok.

Mindig együtt

A korábban megrögzött agglegényként élő énekes-tévés szívét a nyolcvanas évek elején hódította meg az énekesnő, aki vendégként érkezett Korda egyik műsorába, és szinte azonnal fellobbant közöttük a szerelem.

Hamar össze is házasodtak, azóta pedig szinte minden percüket együtt töltik. Nem csupán a magánéletben - közösen járnak fellépni, és Klárika intézi férje ügyeit is, ugyanis nincs, és nem is volt soha menedzsere.

Talán joggal merülhet fel a kérdés, hogy ha évek óta ilyen jól megértik egymást, vajon miért nem vállaltak közös gyereket.

Nem hiányzik a gyerek

Klárika az RTL Klub Reflektor című műsorában meglepő őszinteséggel beszélt a témáról. Mint megtudhattuk tőle, nem bánja, hogy annak idején a karriert választotta az anyaság helyett, úgy érzi, gyerek nélkül is teljes az életük.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nem szabad erőszakosan szemberohanni a sorsunkkal. Őszintén mondom, hogy nem hiányzik az életemből a gyerek, bár tudom, hogy ezért a mondatomért sokan fognak utálni - nyilatkozta Balázs Klári.

Ugyanakkor arról is őszintén mesélt, hogy mindig is úgy érezte, ha gyereke születne, elvesztené. Baljós megérzésében pedig egy asztrológus is megerősítette.

- Nagyon érdekeset mondott nekem: gyerek - nem gyerek. Ez a kettősség jellemzi az életemet, lehettem volna erőszakos és mondhattam volna, hogy márpedig itthon maradunk két évet és akkor babázunk, de ő azt látta a bolygóállásban, hogy tragédia lett volna - tette hozzá.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A házaspár egyébként Velencén lakik egy szép, nagy családi házban, ahol az énekesnő édesanyja is velük él, de más lakókkal is megosztják otthonukat: háziállatok veszik körül őket, akiktől szintén rengeteg szeretetet kapnak.

Fotó: Fonogram.hu

Ezt is szeretjük