Tüneményes fotók! Balázs Klári 30 éve is igézően vonzó volt
Balázs Klári közel az ötödik ikszhez is gyönyörű, fiatalon pedig még inkább nem lehetett neki ellenállni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Klári és Korda György napjaink talán legismertebb magyar sztárpárja, akik immáron több évtizede nyújtanak koncertjeikkel felejthetetlen élményt rajongóiknak - arról nem is beszélve, hogy kifejezetten boldog és harmonikus házasság az övék.

A 48 éves énekesnő napjainkban is lenyűgözően néz ki, fiatalossága és szépsége semmit sem fakult az elmúlt évek során - joggal irigykedhetnek rá fiatalabb kolléganői, akikkel simán felveszi a versenyt a csáberőt és kisugárzást illetően.

Igazi bombázó volt - és még mindig az

Ha pedig visszapörgetjük az időt, a régi képek alapján elmondhatjuk, hogy Balázs Klári igazi bombázó volt a hetvenes-nyolcvanas években, amikor karrierje elkezdődött a Periszkóp és a Skála együttesekben, akikkel rendszeresen fellépett különböző zenei fesztiválokon.

Balázs Klári eredetileg Boros Klára néven látta meg a napvilágot, ám megtartotta első férje, Balázs Gábor családnevét, aki a Magyar Rádióban működő Stúdió 11 zenekar basszusgitárosaként tett szert hírnévre.

Korda közbeszólt

Ez az együttes gyakran lépett fel Korda Györggyel, ekkoriban ismerkedtek meg. Az énekes végül meghódította a vokálozó szőke szépséget - a többi pedig már történelem.

A Korda-Balázs házaspár sosem rejtette véka alá, hogy ennyi év után is izzik közöttük a szerelem, és ugyanúgy imádják egymást, mint kapcsolatuk kezdetén.

Legendás hatalmas - hatméteres - franciaágyuk, amely szerelmük szimbóluma is egyben.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük