Egyetlen hozzávaló, melytől minden ételed finomabb lesz
Mindegy, hogy krémlevest, palacsintát, muffint vagy rakott ételt készítesz, ezzel minden finomabb lesz. (x)

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

beauty and style

Hullahoppozd magad karcsúra: centikben is érezni fogod a hatását »

Nagy a feneke, de így tökéletes: milliók rajonganak a 26 éves lányért »

Karcsúbb derékfazon varrás nélkül: így viseld nőiesen a bő inget »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A finom étel titka: a minőségi hozzávaló. Nem készülhet minőségi étel gondosan kiválasztott alapanyagok nélkül, ezért ajánljuk krémes ételeinkhez a Parmalat hab- és főzőtejszínt. A tejszín, melynek legfontosabb összetevője a tej, és melynek minőségét a Parmalat márka biztosítja, tökéletes választás a krémes-habos élvezetekhez.

A tejszíneknek számos variációja létezik, amelyek zsírtartalmukban, állagukban vagy koncentrációjukban különböznek. Különlegességüket az adja, hogy bár sokszínű, mégis egyszerű összetevője ételeinknek.

A tejszín még a hagyományos, kiadós ételeket is könnyedebbé teszi, és lágy érzést kelt a szádban – nem számít, hogy sós ételekhez használsz főzőtejszínt vagy édes ételekhez habtejszínt - a Parmalat mindig tökéletes eredményt nyújt.
Főzőtejszíneivel ételeidet dúsíthatod és garantáltan krémes állagot érhetsz el, míg habtejszíneivel kifogástalan keménységű habot készíthetsz.

Ismered már a tejszínes gasztronómiai élmények apró titkait?

Íme a Parmalat, mely most megosztja veled a legjobbakat:

1. Krémlevesek
Önts hozzá főzőtejszínt és habosítsd botmixerrel, melynek hatására a leves dúsabb, mégis lágyabb lesz.

2. Tejszínes szószok
A selymesebb állag eléréséhez a főzőtejszínt sűrítsd kevés liszttel, majd a mártáshoz keverve forrald össze.

3. Rakott ételek
Ha az ízesített, tejszínes szószokat tojással felvered, eddigi kiadós ételeid lazább állágúvá, könnyebbé válnak.

4. Krémes sütemények
A cukorhoz és pudingporhoz kevert habtejszín zsírtartalma miatt a krém állaga lágyabb, íze édesebb lesz.

5. Muffinok
A tejszín zsírtartalma itt nem csak a tészta elkeverését segíti, de a végeredményt is lazábbá, omlósabbá teszi.

6. Palacsinta
Ha nehéz, lisztes tésztába habtejszínt keversz, könnyedebb szerkezetű, selymesebb állagú palacsintatésztát kapsz.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2539425&banner=2539404&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Blog.hu ajánló