7 étel, ami másnap még finomabb
A frissen készült fogásoknál nincs jobb, kivéve néhányat, aminek jót tesz egy nap pihenő.
Felmelegítve csak a káposzta jó, tartja a mondás, pedig van még néhány étel, aminek szintén nem rossz, ha áll egy kicsit, mielőtt elfogyasztjuk. Az ízek jobban összeérnek, az állaga akkor lesz a megfelelő, esetleg nosztalgikus érzések öntik el az embert, meg még ezer más szempont miatt lehet egy étel a készítés másnapján finomabb, mint friss korában. Összegyűjtöttünk párat azokból a fogásokból, amikből nyugodtan készíthetsz hatalmas adagokat, a család napokig eheti őket.
Isteni meggyes sütik hosszabb-rövidebb utakra
Egy jó sütemény bármilyen utazáson jó, ha van az embernél, összeválogattuk a kedvenc meggyes édességeinket.
OLVASD EL EZT IS!
- tészta
- egytálétel
Húsos rakott tészta : így a legegyszerűbb!
- liszt
- csirkemáj
Elronthatatlan rántott máj recept
- grill
- sertéshús