7 étel, ami másnap még finomabb
Képek és receptek
A frissen készült fogásoknál nincs jobb, kivéve néhányat, aminek jót tesz egy nap pihenő.

Dia

	Húsleves	Ha ettél már ugyanabból a levesből frissen és egy-két nap állás után, akkor bizonyára te is tapasztaltad, hogy sokkal ízletesebb lett a húsból és zöldségekből készült étel. Az íze gazdagabb lesz a pihenéstől, és ez minden esetben jót tesz neki. Próbáld ki bátran!

Húsleves

Ha ettél már ugyanabból a levesből frissen és egy-két nap állás után, akkor bizonyára te is tapasztaltad, hogy sokkal ízletesebb lett a húsból és zöldségekből készült étel. Az íze gazdagabb lesz a pihenéstől, és ez minden esetben jót tesz neki. Próbáld ki bátran!

Dia

	Fasírt	A fasírt nem véletlenül az utazások, kirándulások sztárja, a fűszeres húsgolyók ropogós zsemlemorzsaréteggel pirítva hidegen és melegen is isteniek, a később szintén a listában található pogácsával fogyasztva pedig bármilyen kisebb-nagyobb kirándulásra tökéletesek, akárcsak összejövetelekre, hidegtálak mellé. 

Fasírt

A fasírt nem véletlenül az utazások, kirándulások sztárja, a fűszeres húsgolyók ropogós zsemlemorzsaréteggel pirítva hidegen és melegen is isteniek, a később szintén a listában található pogácsával fogyasztva pedig bármilyen kisebb-nagyobb kirándulásra tökéletesek, akárcsak összejövetelekre, hidegtálak mellé. 

Dia

	Húsos rakott tészta	Ide tulajdonképpen bármilyen rakott étel kerülhetett volna, hiszen ezek a fogások melegítve jellemzően még finomabbak, mint amikor frissen fogyasztjuk őket. A rakott tészta mellett abszolút favorit a kategóriában a rakott krumpli, ami egyszerűen összehasonlíthatatlanul finomabb melegítve, mint a sütőből frissen kivéve.

Húsos rakott tészta

Ide tulajdonképpen bármilyen rakott étel kerülhetett volna, hiszen ezek a fogások melegítve jellemzően még finomabbak, mint amikor frissen fogyasztjuk őket. A rakott tészta mellett abszolút favorit a kategóriában a rakott krumpli, ami egyszerűen összehasonlíthatatlanul finomabb melegítve, mint a sütőből frissen kivéve.

Dia

	Rántott hús	A rántott hús egy kissé kilóg a sorból, hiszen frissen sülve a legfinomabb, azonban keresve is csak nehezen találni olyan magyar embert, aki ne ezt a fogást tenné be egy zsemlébe vagy két szelet kenyér közé, ha kirándulni indul. A bundában sült hús hidegen is isteni finom, és bármikor jólesik. Egy dologra kell ügyelni: melegíteni semmiképpen sem szabad, az nagyon sokat ront az élményen.

Rántott hús

A rántott hús egy kissé kilóg a sorból, hiszen frissen sülve a legfinomabb, azonban keresve is csak nehezen találni olyan magyar embert, aki ne ezt a fogást tenné be egy zsemlébe vagy két szelet kenyér közé, ha kirándulni indul. A bundában sült hús hidegen is isteni finom, és bármikor jólesik. Egy dologra kell ügyelni: melegíteni semmiképpen sem szabad, az nagyon sokat ront az élményen.

Dia

	Töltött káposzta	Az étel, amit nem kell magyarázni, a mondás is úgy tartja, hogy ez a fogás melegítve még jobb, mint frissen, és mondásokkal nem vitatkozhatunk. Egy-két nap állás a hűtőben igazán összeérleli az ízeket, és a melegítés után egy jóval zamatosabb fogást kapunk. Így készítsd!

Töltött káposzta

Az étel, amit nem kell magyarázni, a mondás is úgy tartja, hogy ez a fogás melegítve még jobb, mint frissen, és mondásokkal nem vitatkozhatunk. Egy-két nap állás a hűtőben igazán összeérleli az ízeket, és a melegítés után egy jóval zamatosabb fogást kapunk. Így készítsd!

Dia

	Pogácsa	A frissen sülő pogácsa illatánál nincsen jobb, de a kész pogácsa tésztájának kifejezetten jót tesz az idő, persze nem hetekre kell gondolni, de ha egy éjszakát, vagy néhányat áll, az rontani biztosan nem fog rajta. Ezért is van az, hogy a "madárlátta" darabokat éppen olyan szívesen elfogyasztjuk, mint a frissen sülteket.

Pogácsa

A frissen sülő pogácsa illatánál nincsen jobb, de a kész pogácsa tésztájának kifejezetten jót tesz az idő, persze nem hetekre kell gondolni, de ha egy éjszakát, vagy néhányat áll, az rontani biztosan nem fog rajta. Ezért is van az, hogy a "madárlátta" darabokat éppen olyan szívesen elfogyasztjuk, mint a frissen sülteket.

Dia


            	Muffin
            	Az angolszász országok első számú kedvence már itthon is sok háztartásban népszerű, ennek oka pedig a könnyű készíthetőség mellett az, hogy napokkal a sütés után is isteni finom, sőt, talán még jobb is, mint újdonsült változatban. Töltheted bármivel, de az alaprecept is nagyon finom.

Muffin

Az angolszász országok első számú kedvence már itthon is sok háztartásban népszerű, ennek oka pedig a könnyű készíthetőség mellett az, hogy napokkal a sütés után is isteni finom, sőt, talán még jobb is, mint újdonsült változatban. Töltheted bármivel, de az alaprecept is nagyon finom.

Ezt is szeretjük
Fotó: