Különleges levesbetétek
Bármilyen finom levest is készítesz, elmaradhatatlan belőle a friss, zamatos levesbetét.
A különböző levesbetéteknek idehaza nagy hagyománya és még nagyobb rajongótábora van. A gazdag, húsos, piros levesek elmaradhatatlan hozzávalója a házilag készített csipetke, ahogyan nagyobb összejöveteleken a húslevesből ki nem maradhat a gríz-, a máj- vagy éppen a maceszgombóc, és a zsenge zöldségekből főzött krémlevesekhez sem nyúlunk addig, amíg nem érkezik meg hozzá a frissen pirított zsemlekocka - aka kruton - vagy éppen a levesgyöngy.
Gyors sütemények a laktató leves után
Ha a leves már készül, és van egy kis szabadidőd, dobj össze gyorsan valami ínycsiklandó desszertet!
OLVASD EL EZT IS!
- tojás
- tészta
Tojásos nokedli
- fűszer
- fűszeres
Hagyományos májgombóc
- zöldséges
- leves