Csirkés-sajtos csusza tepsiben sütve
Hihetetlenül egyszerű dolgod lesz
A csirkés-sajtos csusza a maradék újrahasznosítására is kiváló.

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

Mivel foglalkozzon a gyerek iskola után? Mutatunk pár hasznos kikapcsolódást a kicsiknek

beauty and style

Így grimaszolj, ha későbbre akarod tolni a ráncosodást! »

Őszi pelerinkabátka plédből: kis varrótudással is elkészítheted »

Gyönyörű, de kényelmes esküvői ruhák: bátran rophatod bennük a táncot »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Túl sok hús maradt a hétvégéről? Nehogy kidobd, pont jól jön egy ízletes rakottashoz. A csirkés-sajtos csusza kellően pikáns, szaftos és laktató. Annyira ízlik majd mindenkinek, hogy legközelebb is így fogod elkészíteni.

Hozzávalók:

  • 50 dkg csusza
  • 20 dkg csirke
  • 15 dkg sajt
  • 3 dl tejföl
  • 1 vöröshagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

Tégy fel vizet forrni. Ha lobog, rakd bele a csuszát, dobj hozzá sót, és főzd a tésztát roppanósra körülbelül nyolc perc alatt. Szűrd le, csepegtesd le. A vöröshagymát aprítsd fel, és dinszteld meg. Add hozzá a vékony csíkokra vagy kis kockákra vágott húst, és pirítsd meg.

Keverd hozzá a tésztát, sózd, borsozd ízlés szerint. Egy tűzálló tálat kenj ki vajjal, rendezd el benne a húsos csuszát. Öntsd le tejföllel, szórd rá a reszelt sajtot. Ha tovább akarod fokozni az élvezetet, bacont is rakhatsz a tetejére. Tedd előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd  addig, amíg a sajt rá nem olvad.

Blog.hu ajánló