Töltött-sült paradicsom

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt egy felejthetetlen talkshow-ra az ország Janka nénijével! (x)

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

összesen 7 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Ez a szezon legnőiesebb lábbelije: így viseld a bársonycsizmát »

Csak napi 10 perc, és nem fulladsz ki: lassú jógagyakorlatokkal is lehet fogyni »

Csodásan ragyogó bőr ráncok és száraz foltok nélkül: narancsos arcpakolás házilag »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 12 db paradicsom
  • 15 dkg hajdina
  • 4 dkg vaj
  • 4 szál újhagyma
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 db sárgarépa
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 db tojás
  • 10 dkg reszelt, füstölt sajt
  • őrölt bors
  • bazsalikom
  • 2 dl zöldségleves, lehet kockából is
Recept idők

Elkészítés:

A paradicsomok kalapját levágjuk, a magokat kikanalazzuk, sóval, borssal, fűszerezzük, a hajdinát zöldséglevesben megpároljuk. Vajat hevítünk, a felszeletelt hagymát megpároljuk benne, majd hozzáadjuk a kockákra vágott sárgarépát, a zöldborsót, megfuttatjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel. A tojással együtt a hajdinához adjuk, jól összekeverjük, majd a paradicsomokba töltjük. Megszórjuk reszelt sajttal, majd visszatesszük a kalapokat, a tetejüket, és 180 fokon sütjük. Bazsalikommal díszítve tálaljuk. Hidegen, és melegen is ajánlom.

Blog.hu ajánló