Tavaszi pitypangsaláta
Ez volt a főpróba, hitetlenkedve fogadtam, "gazból" hogy lehet salátát készíteni... Mindenesetre elkezdtem szedegetni a fű közül a szép húsos darabokat. Finom lett! Érdemes kipróbálni!
Tavaszi pitypangsaláta
Hozzávalók 4 személyre
- 30 db pitypanglevél
- 5 cl ecet
- 2 cl olívaolaj
- 1 mk fehérbors
- 2 db főtt tojás
- 2 db paradicsom
- só
- kapor
Elkészítés:
A zsenge pitypangleveleket megtisztítjuk, alaposan megmossuk, és szárazra itatjuk.
Salátás tálba helyezzük, ráöntjük az ecetet, az olívaolajat, megsózzuk és őrölt fehérborssal ízesítjük. Lazán összekeverjük, és megszórjuk apróra vágott friss kaporral.
Cikkekre vágott főtt tojással és kockára vágott paradicsommal tálaljuk. Egy olcsó, egészséges tavaszi saláta!
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció