Rozmaringos kacsacomb

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

Mivel foglalkozzon a gyerek iskola után? Mutatunk pár hasznos kikapcsolódást a kicsiknek

beauty and style

Táskák az utcáról: milyen darabok illenek a kabáthoz? »

16 trendi darab a boltokból, aminek láttán te is sárgát akarsz viselni ősszel »

Kétszer hatékonyabb vele az edzés: ezért jó, ha fitneszlabdával tornázol! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Barátomtól kaptam.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db pecsenye kacsacomb
  • bors
  • rozmaring
  • majoránna
  • 2 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
Recept idők

Elkészítés:

A kacsacombokat megmossuk, besózzuk, borsozzuk, és kb. 1 órát állni hagyjuk.
Bedörzsöljük majoránnával, és egy edénybe tesszük. Mellé teszünk 2 fej hagymát és 3 gerezd fokhagymát.
Kicsit megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, amiben meg tudjuk párolni a combokat.
Fedő alatt 160 °C-on 50-60 percig pároljuk a kacsacombokat.
Hústűvel ellenőrizzük, mennyire puhult meg a hús.
Ha megpuhult, 20 percig sütjük 200 °C-on .
A combokat félidőben megfordítjuk, és folyamatosan locsoljuk a pecsenyelével.

Blog.hu ajánló