Rozmaringos kacsacomb

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Barátomtól kaptam.

Rozmaringos kacsacomb

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 db pecsenye kacsacomb
  • bors
  • rozmaring
  • majoránna
  • 2 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
Recept idők

Elkészítés:

A kacsacombokat megmossuk, besózzuk, borsozzuk, és kb. 1 órát állni hagyjuk.
Bedörzsöljük majoránnával, és egy edénybe tesszük. Mellé teszünk 2 fej hagymát és 3 gerezd fokhagymát.
Kicsit megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, amiben meg tudjuk párolni a combokat.
Fedő alatt 160 °C-on 50-60 percig pároljuk a kacsacombokat.
Hústűvel ellenőrizzük, mennyire puhult meg a hús.
Ha megpuhult, 20 percig sütjük 200 °C-on .
A combokat félidőben megfordítjuk, és folyamatosan locsoljuk a pecsenyelével.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük