Rozmaringos kacsacomb

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Házi permet pattanásos bőrre, tengeri sóval és magnéziummal »

Itt vágd el a nadrágot, hogy csinos felső legyen belőle: csak egy nyisszantás »

Szomszéd lányból a végzet asszonya: Margot Robbie átalakulásai »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Barátomtól kaptam.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db pecsenye kacsacomb
  • bors
  • rozmaring
  • majoránna
  • 2 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
Recept idők

Elkészítés:

A kacsacombokat megmossuk, besózzuk, borsozzuk, és kb. 1 órát állni hagyjuk.
Bedörzsöljük majoránnával, és egy edénybe tesszük. Mellé teszünk 2 fej hagymát és 3 gerezd fokhagymát.
Kicsit megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, amiben meg tudjuk párolni a combokat.
Fedő alatt 160 °C-on 50-60 percig pároljuk a kacsacombokat.
Hústűvel ellenőrizzük, mennyire puhult meg a hús.
Ha megpuhult, 20 percig sütjük 200 °C-on .
A combokat félidőben megfordítjuk, és folyamatosan locsoljuk a pecsenyelével.

Blog.hu ajánló