Marharostélyos szépasszony módra

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

beauty and style

Hullahoppozd magad karcsúra: centikben is érezni fogod a hatását »

Nagy a feneke, de így tökéletes: milliók rajonganak a 26 éves lányért »

Karcsúbb derékfazon varrás nélkül: így viseld nőiesen a bő inget »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A recept egy régi francia szakácskönyvből való.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg marharostélyos
  • olaj
  • 4 fej vöröshagyma
  • 4 dl fehérbor
  • 4 dl víz
  • 2 kis konzerv sűrített paradicsom
  • örőlt feketebors
  • kakukkfű
  • 4 szál sárgarépa
Recept idők

Elkészítés:

Olajat forrósítunk, beletesszük az ujjnyi vastagra szelt marhahúst, és mindkét oldalukat barnára sütjük. Ha átsültek, kivesszük a szeleteket, és a forró olajba tesszük az apróra vágott hagymát és a felkarikázott vagy kockázott sárgarépát, majd néhány percig pároljuk. Ezután felöntjük a vízzel, a bor felével, a konzerv paradicsomokkal, fűszerezzük borssal, sóval, kakukkfűvel, babérlevéllel.

Ha a mártás felforrt, beletesszük a húsokat, és puhára főzzük. Mielőtt majdnem teljesen megpuhul a marha, beleöntjük a maradék bort, és azzal főzzük még néhány percig.

Blog.hu ajánló