Marharostélyos szépasszony módra

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

Ez történik a testünkben köhögéskor - Rengeteg minden állhat a háttérben (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

3 haslapító módszer, amihez csak egy törölközőre és néhány szabad percre lesz szükséged »

Az isteni Marilyn ilyen dögös volt nadrágban: nemcsak szoknyában imádták a pasik »

Ez lesz a cipődivat tavasszal: 10 fazon, amit biztosan hordani fogunk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A recept egy régi francia szakácskönyvből való.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg marharostélyos
  • olaj
  • 4 fej vöröshagyma
  • 4 dl fehérbor
  • 4 dl víz
  • 2 kis konzerv sűrített paradicsom
  • örőlt feketebors
  • kakukkfű
  • 4 szál sárgarépa
Recept idők

Elkészítés:

Olajat forrósítunk, beletesszük az ujjnyi vastagra szelt marhahúst, és mindkét oldalukat barnára sütjük. Ha átsültek, kivesszük a szeleteket, és a forró olajba tesszük az apróra vágott hagymát és a felkarikázott vagy kockázott sárgarépát, majd néhány percig pároljuk. Ezután felöntjük a vízzel, a bor felével, a konzerv paradicsomokkal, fűszerezzük borssal, sóval, kakukkfűvel, babérlevéllel.

Ha a mártás felforrt, beletesszük a húsokat, és puhára főzzük. Mielőtt majdnem teljesen megpuhul a marha, beleöntjük a maradék bort, és azzal főzzük még néhány percig.

Blog.hu ajánló