Töltött karajszeletek rántva

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Széles csípő, nagy popsi: így öltözz ősszel, ha nőies körte alakod van »

Így fesd ki a szemed, ha lelógó szemhéjad van - Nem tűnsz többé morcosnak »

A 79 éves Jane Fonda retus nélkül mutatta meg magát - Most is gyönyörű »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 20 dkg mozzarella sajt
  • 2 hegyes erős paprika
  • 1 szál parasztkolbász
  • 2 szál újhagyma

A panírozáshoz

  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 25 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez

  • 5 dl étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A sajtot négy szeletbe vágjuk.
A kolbászt, az újhagymát a paprikákkal együtt szeletekre vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára, teszünk 1-1 szelet sajtot, két-három szelet kolbászt, újhagymát és paprikát, majd ráhajtjuk a hús másik felét.
A betöltött karajszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk (liszt-tojás- zsemlemorzsa). Ha szétnyílik a töltött hús, hústűvel tűzzük össze panírozás előtt.
Bő olajban, közepes lángon süssük meg a karajszeleket (magas lángon sütve kívül megsül, belül nem sül át rendesen, erre figyeljünk, hogy csak közepes lángon süssük).
A töltött karajszelet mellé én szalmakrumplit készítettem, de bármilyen tetszés szerinti körettel tálalható.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

1
2
3
Blog.hu ajánló