Töltött karajszeletek rántva

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Töltött karajszeletek rántva

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 20 dkg mozzarella sajt
  • 2 hegyes erős paprika
  • 1 szál parasztkolbász
  • 2 szál újhagyma

A panírozáshoz

  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 25 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez

  • 5 dl étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A sajtot négy szeletbe vágjuk.
A kolbászt, az újhagymát a paprikákkal együtt szeletekre vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára, teszünk 1-1 szelet sajtot, két-három szelet kolbászt, újhagymát és paprikát, majd ráhajtjuk a hús másik felét.
A betöltött karajszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk (liszt-tojás- zsemlemorzsa). Ha szétnyílik a töltött hús, hústűvel tűzzük össze panírozás előtt.
Bő olajban, közepes lángon süssük meg a karajszeleket (magas lángon sütve kívül megsül, belül nem sül át rendesen, erre figyeljünk, hogy csak közepes lángon süssük).
A töltött karajszelet mellé én szalmakrumplit készítettem, de bármilyen tetszés szerinti körettel tálalható.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

1
2
3

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük