Sárgás palacsinta
Egy nagyon jó barátomtól.
Sárgás palacsinta
Hozzávalók 4 személyre
- 10 db sós palacsinta
- 10 dkg prágai sonka (más sonka is jó)
- 1 csomag fehér spárga
- 2 zacskó hollandi mártás (por)
- 30 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A palacsintákat kisütöm és félreteszem. A spárgát megpucolom és vízben megfőzöm. Figyelek az állagára, én kicsit ropogósan szeretem. Közben a mártásport a hátoldalon leírt módon elkészítem. Amikor minden alkotóelem kész, akkor egy palacsintát teszek a tányérra, ráteszem a sonkát, erre kerül a főtt spárga. Feltekerem, 2 darabot teszek a tányérra, leöntöm a forró hollandi mártással, és megszórom gazdagon reszelt sajttal. Rendkívül finom. Jó étvágyat hozzá.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept