Sárgás palacsinta
Egy nagyon jó barátomtól.
Sárgás palacsinta
Hozzávalók 4 személyre
- 10 db sós palacsinta
- 10 dkg prágai sonka (más sonka is jó)
- 1 csomag fehér spárga
- 2 zacskó hollandi mártás (por)
- 30 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A palacsintákat kisütöm és félreteszem. A spárgát megpucolom és vízben megfőzöm. Figyelek az állagára, én kicsit ropogósan szeretem. Közben a mártásport a hátoldalon leírt módon elkészítem. Amikor minden alkotóelem kész, akkor egy palacsintát teszek a tányérra, ráteszem a sonkát, erre kerül a főtt spárga. Feltekerem, 2 darabot teszek a tányérra, leöntöm a forró hollandi mártással, és megszórom gazdagon reszelt sajttal. Rendkívül finom. Jó étvágyat hozzá.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept