Brokkolisaláta

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Készíts gyöngyös farmert egyszerűen - Még a szakadást is elfedi »

A világ legjobb esküvői fotói: nem hagyományosak, de tele vannak élettel »

A leggyakoribb sminkhibák magyar bloggertől - Kerüld el a maszkhatást! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető és finom saláta. A húsvéti ünnepek alatt bátran kínálható sonka és különböző sült húsok mellé, vagy külön fogásként húst nem fogyasztó vendégeknek. Magam találtam ki, hogy vegetáriánus keresztlányomat megörvendeztessem vele. Sikere volt!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 40 dkg brokkoli
  • 1 db paradicsom
  • 1 kisebb fej lilahagyma
  • 1 ek. méz
  • 2 dl kefir
  • 1 ek. apróra vágott metélőhagyma
  • 2 db keménytojás
  • őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

HÚSVÉTI RECEPTEK

A brokkolit (akár friss, akár fagyasztott) megpároljuk, de csak módjával. Míg ressre puhul, addig elkészítjük a mártást. A kefirt egy tálba öntjük, mehet bele a méz, az őrölt bors és a só. Alaposan kikavarjuk, aztán belekockázzuk a paradicsomot, a lilahagymát és a tojásokat. Ha készen van a brokkoli, akkor hideg vízzel leöblítjük, majd a többi hozzávalóhoz adjuk, és óvatosan átforgatjuk. Érdemes fogyasztás előtt 1-2 órával elkészíteni, hogy az ízeknek legyen idejük összeérni.

Blog.hu ajánló