Húsos zöldbableves

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

beauty and style

Nagy a feneke, de így tökéletes: milliók rajonganak a 26 éves lányért »

Karcsúbb derékfazon varrás nélkül: így viseld nőiesen a bő inget »

6 könnyen kezelhető frizura, aminél előny, ha egy kicsit hullámos a hajad »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 6 személyre:

  • 1/2 kg sertésoldalas
  • 1 üveg zöldbabkonzerv
  • 2-3 krumpli
  • 10 dkg kolbász
  • 2 db marhahúsleves kocka
  • 1 kiskanál paprika
  • babérlevél
  • 2-3 evőkanál savanyú káposzta
  • 3-4 db borókabogyó
  • 1 evőkanál liszt
  • tejföl
Recept idők

Elkészítés:

Az oldalast megmossuk, részekre vágjuk, majd feltesszük főni hideg vízbe. Miután felforrt, hozzáadjuk a babért, a bogyókat, sót, és puhára főzzük. Ezalatt a krumplit megpucoljuk, kockázzuk, a kolbászt szintúgy.
Ha már puhának érezzük a húst, hozzáadjuk a krumplit és a kolbászokat, valamint a káposztát. A savanyú káposzta adja meg a pikáns savanykás ízét a levesnek. Ha már megfőtt a krumpli, és elég puhának érezzük a káposztát is, beletesszük a zöldbabot. Egy pár percig főzzük, majd behabarjuk a paprikás tejföllel.

1
2
Blog.hu ajánló