Húsos zöldbableves

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

Ez történik a testünkben köhögéskor - Rengeteg minden állhat a háttérben (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

12 modell, aki elmúlt 40, és visszatért a kifutóra: a 20 éveseket is lepipálják »

3 haslapító módszer, amihez csak egy törölközőre és néhány szabad percre lesz szükséged »

Az isteni Marilyn ilyen dögös volt nadrágban: nemcsak szoknyában imádták a pasik »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 6 személyre:

  • 1/2 kg sertésoldalas
  • 1 üveg zöldbabkonzerv
  • 2-3 krumpli
  • 10 dkg kolbász
  • 2 db marhahúsleves kocka
  • 1 kiskanál paprika
  • babérlevél
  • 2-3 evőkanál savanyú káposzta
  • 3-4 db borókabogyó
  • 1 evőkanál liszt
  • tejföl
Recept idők

Elkészítés:

Az oldalast megmossuk, részekre vágjuk, majd feltesszük főni hideg vízbe. Miután felforrt, hozzáadjuk a babért, a bogyókat, sót, és puhára főzzük. Ezalatt a krumplit megpucoljuk, kockázzuk, a kolbászt szintúgy.
Ha már puhának érezzük a húst, hozzáadjuk a krumplit és a kolbászokat, valamint a káposztát. A savanyú káposzta adja meg a pikáns savanykás ízét a levesnek. Ha már megfőtt a krumpli, és elég puhának érezzük a káposztát is, beletesszük a zöldbabot. Egy pár percig főzzük, majd behabarjuk a paprikás tejföllel.

1
2
Blog.hu ajánló