A mindennapi stressz - kötődjön az a munkahelyhez vagy a magánélethez - nagyban elősegíti a daganatos betegségek kialakulását.
Dia
A tartósítószerben gazdag félkész ételek, konzervek rendszeres fogyasztása komoly rizikófaktora lehet a ráknak.
Dia
A szenes húsok - különösen, ha amúgy is sok tartósítószer van bennük - rákkeltő hatásúak.
Dia
A Nemzetközi Rákkutató Intézet munkatársainak tájékoztatása szerint a mind nagyobb számú rákos megbetegedés oka a rossz minőségű levegő.
Dia
Kutatók szerint a finomított cukor táplálja a rákos sejteket, szöveteket, és elősegíti növekedésüket.
Dia
Személyiségeden is sok múlik. Ha problémáidat rendre elfojtod, kerülöd a konfliktusokat, és mindig mások érdekeit veszed figyelembe, az komoly rizikófaktor lehet.
Dia
Az UV-B sugárzás azzal árt, hogy megváltoztatja a bőr sejtjeinek genetikai állományát. A nyári hónapokban vigyázz a nappal!
Dia
A dohányzás talán az egyik legismertebb rizikófaktor. Teszteld magad, mennyire függsz a cigitől!