Ő Zsófia grófné és Erzsébet fiának lánya - Fotókon a 16 éves Louise Windsor

Így fest most Zsófia és Eduárd egy szem lánya, Louise Windsor.

zsófia grófné cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő fia, Eduárd gróf és Zsófia grófné 1999-ben kötötték össze az életüket. A frigy után pár évvel később családalapításba fogtak, 2003 novemberében jött világra lányuk, Lady Louise Windsor, 2007 decemberében fiuk, Jakab severni algróf.

A gyerekek közül Louise már a tinédzseréveiben jár, többeknek ismerős lehet Vilmos és Katalin esküvőjéről is, ugyanis ő volt az egyik koszorúslány a hercegi pár nagy napján még 2011-ben.

Fotókon Zsófia grófné lánya

Louise Windsor sportos alkat, nagymamája, a királynő egyik legkedvesebb hobbijának, a lovaglásnak hódol, de a hokizás sem áll távol tőle, ahogy ezt az alábbi fotó is illusztrálja.

Bár a királynő unokája, mégsem irányul rá akkora figyelem, mint Vilmos vagy éppen Harry hercegre. Talán ez is lehetett az egyik oka, hogy kisgyerekként nem azonnal tudatosult benne, milyen fontos szerepet tölt be az ő nagymamája, erről Zsófia grófné nyilatkozott 2016-ban a BBC-nek.

- Louise-t kicsit sokkolta, milyen rendszerbe is született bele. Még kisebb volt, amikor hazajött az iskolából, és ezt mondta nekem: "anyu, mindenki azt mondja nekem, hogy a nagyi a királynő." Én erre megérdeklődtem tőle, hogyan érinti őt ez az információ. Ez volt a válasza: "én ezt nem értem." Nem hiszem, hogy akkor egyből leesett neki, hogy csak egy királynő létezik - emlékezett vissza a grófné.

Ilyen gyönyörű menyasszony volt Zsófia grófné

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép menyasszony volt Zsófia grófné a nagy napján.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük