Fotókon Zinédine Zidane és felesége: a francia futballcsillag 30 éve él boldog házasságban

Zinédine Zidane nemcsak futball tudásával, de hírhedt megfejelős botrányával is beírta magát a sporttörténetbe.

Zinédine Zidane felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zinédine Zidane a futballtörténelem meghatározó neve, a francia sportcsillag harminc éve él boldogan feleségével.

Zinédine Zidane felesége

Zinédine Zidane nevét még a futballt kevésbé nyomon követőknek sem kell bemutatni, a francia focista a 2000-es években örökre bevéste magát a sport nagykönyvébe. Olyan neves csapatokban fordult meg, mint a Real Madrid vagy a Juventus, számtalan siker köthető nevéhez. A 2006-os botránya bejárta a világsajtót, mikor a világbajnokság 110. percében lefejelte olasz ellenfelét, Materazzit. Ezt követően Zidane-t kiállították, és egyben ez volt az utolsó mérkőzése. 

Ahogy sok más futballista, úgy ő is edzőként folytatta, egészen 2021-ig a Real Madridban tevékenykedett. A ma már 52 éves Zidane mögött egy nagyon stabil hátország áll, ő pedig nem más, mint gyönyörű felesége, Véronique Fernández, akivel harminc éve élnek boldogan, négy gyermekük született.

Igazi romantikus szerelmi történet az övék, Cannes-ban ismerkedtek meg 1989-ben, ekkor még 17 éves tinédzserként Véronique a táncban élte ki tehetségét, míg Zidane már akkor a futball szerelmese volt. A két fiatal egy diákszálláson lakott, így szinte nap mint nap látták egymást, mégis csak hónapok után szóltak egymáshoz. Hamar nagyon közeli kapcsolatba kerültek, majd ismeretségük szerelemmé szövődött, mely a mai napig is tart.

Képes összeállításunkban több képet találsz Zidane-ról és feleségéről!

Cover-fotó: GettyImages

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük