Zendaya olyan vagányan viselt öltönyt, mint még soha senki - Imádjuk a stílusát
Még az egyik legjobban öltözött színész is megdicsérte.

zendaya-oltony-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zendaya az egyik legnagyobb feltörekvő szupersztár Hollywoodban. Fantasztikus színésznő, remek énekesnő, de még modellként is megállja a helyét a kifutón - arról nem is beszélve, hogy annak ellenére, hogy csak 23 éves, már most az egyik legnagyobb stílusikon.

Öltönyben is ultradögös

Bájos arcának és tökéletes alakjának köszönhetően bármit felvehet, minden jól áll rajta. Nem fél kísérletezni különböző stílusokkal, látszólag össze nem passzoló színekkel, mintákkal - az eredmény mindig fenomenális lesz. Most pedig olyan tett, amit rajta kívül nem sok nő mert eddig bevállalni a vörös szőnyegen - vagy azon kívül.

A Harper's Bazaar Icons-partin egy szürke öltönyben érkezett, éppen olyanban, amilyet az egyik legstílusosabb férfisztár, Michael B. Jordan viselt fél évvel ezelőtt, a Vanity Fair Oscar-partiján, februárban. Amikor meglátta, hogy az Eufória és a Pókember színésznője mit viselt, ő sem hagyhatta szó nélkül: egy poszt alatt, amiben azt kérdezték, melyikükön állt jobban, pár órája ennyit válaszolt: "Kétség nem fér hozzá, hogy Zendaya, nem is kérdés".

A rajongók sem bírták szó nélkül hagyni a fotókat - szinte mindenki beleszerelmesedett a sztárba. "Oké. Azt hiszem, szexualitást változtattam. Nem hetero, nem bi, hanem zendayaszexuális vagyok", "Michael B. Jordan nagyon édes, de tényleg nem volt kérdés, melyiküknek állt jobban", "Egek, ez a nő egyetlen szettel átírta a divattörténelmet", "Kérlek, árasszátok el az üzenőfalam Zendaya öltönyös fotóival, hogy ha ma meghalnék, ez legyen az utolsó dolog, amit látok" - írták a lelkes hozzászólók.

A Photoshop ellen is szót emelt

Így is fantasztikus Zendaya alakja, azonban egy magazin még többet lefaragott az idomaiból. Nem is hagyta szó nélkül - olvasd el, mit nyilatkozott!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük