Milyen gyönyörű nő volt a '90-es években! Friss fotóján nem ismersz rá az egykori vízimentőre
Yasmine Bleeth színésznőt a hétvégén fotózták le férjével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Yasmine Bleeth volt az egyik legdögösebb vízimentő a Baywatch sorozatban, akiért a fél világ odavolt a kilencvenes években.

A színésznő Caroline Holden karakterét játszotta 1993 és 1997 között, amikor - úgy tűnt - váratlanul lekerült a képernyőről.

Később a Nash Bridgesben ugyan felbukkant, de 2001-ben egy autós ellenőrzés során kokaint találtak nála, ezért 2002 januárjában két év próbaidőre és száz óra közmunkára ítélték, amit le is töltött.

2003-ban aztán a Glamour magazinnak írt cikkében vallott a drogos múltjáról és a szenvedéseiről, ám a nyilvánosság előtt nem mutatkozott, egészen a közelmúltig.

A hétvégén férje, Paul Cerrito sztriptízbár-tulajdonos társaságában fotózták le Hollywoodban - a férfit még 1997-ben, az elvonón ismerte meg.

Ha nem tudnánk, hogy a fotón a ma már 46 éves Yasmine Bleeth látható, első pillantásra nem ismertük volna meg.

Az egykori bombázó, aki többször is rajta volt az FHM a világ száz legszexisebb nője listáján, ugyanis meglehetősen elhízott az utóbbi időben. Ráadásul smink nélkül, hétköznapi, laza ruhában még idősebbnek is tűnt a koránál.

Akárhogy is, állítólag most minden rendben van az egészségével, hírnevét pedig arra használja fel, hogy a rákkutatás számára gyűjtsön pénzt - annak idején édesanyja is ebben a betegségben hunyt el.

Megváltozott sztárok

A sztárok is hol lefogynak, hol meg plusz kilókkal szaporodnak - nézd meg a látványos változásokat!

Ezt is szeretjük