Nem titkolózik tovább! Az X-Factor versenyzője bevallotta másságát
A nyilvánosság elé állt az X-Factorban feltűnt énekes, aki bevallotta, a férfiakhoz vonzódik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Factor harmadik helyezettje, Christopher Maloney a műsor befejeztével a nyilvánosság elé állt, hogy elmondja: meleg.

A 35 éves énekes Gary Barlow csapatába tartozott a tehetségkutatóban, és azt mondta, már korábban is színt kellett volna vallania, de úgy érezte, nem lett volna helyes.

Nem kérdezte senki

Mint mondta, igazából sosem titkolózott, csak senki sem kérdezett rá nyíltan, ám most elérkezettnek látja az időt arra, hogy tisztázzon mindent és vállalja másságát.

Maloney bevallotta, döntésében nagy szerepet játszott Rylan Clark, aki szintén az X-Factorban szerepelt, és ő sem tagadta sosem, hogy a saját neméhez vonzódik. A közönség mégsem pártolt el tőle, sőt, többen is azért szavaztak rá, mert tisztelték őszinteségéért.

Mint mondta, számára nagyon szimpatikus volt, ahogy az egész kérdéskört kezelték, nagyon figyeltek a többiekre és sokkal több empátiát mutattak társaiknál.

Maloney elismerte, már régóta monogám kapcsolatban él egy férfival, ám mostanában kapcsolatuk nehézségekkel küzd, mert a hírnévvel járó felhajtás megviseli mindkettejüket.

Halálos fenyegetést is kapott

- Még mindig együtt vagyunk. És bár én nem változtam, az emberek hozzám való viszonyulása igen. Minden olyan furcsa lett hirtelen és ezt nagyon nehéz kezelni. Hogy őszinte legyek, nem tudom már, hányadán is állunk - nyilatkozta a Now magazinnak kapcsolatáról.

De egy percre sem bánta meg, hogy belevágott a műsorba, mivel mindig boldogtalan volt az egykori, call centeres munkája során. Mindig azt mondta, nem csak magáért teszi mindezt, hanem a párjáért is, ha befut a zenei szakmában, akkor mindkettejük élete jobbra fordul.

A show alatt tudatosan nem beszélt a szerelmi életéről, nem akarta kínos helyzetbe hozni a kedvesét. A műsor után így is több halálos fenyegetést kaptak, és nehéz volt számára újra visszarázódni a mindennapi életbe.

Ezt is szeretjük