Iszonyúan berúgott a szolidnak hitt Winona Ryder

A szexis hírességeknek sikerült úgy berúgni, hogy egymás segítsége nélkül lábra se tudtak állni.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha valaki, akkor Winona Ryder és kebelbarátnője, Courtney Love igazán tudja, hogyan kell feltűnést kelteni.


Nemrégiben egy elegáns divatshow-n kerültek reflektorfénybe, a nagy érdeklődés azonban nem ragyogó megjelenésüknek, hanem botrányos viselkedésüknek szólt.

Furcsa páros

A két sztár szoros barátsága sokak szemében furcsának tűnhet, a valóságban azonban a bájosnak és visszafogottnak látszó Winona sok mindenben hasonlít a mozgalmas életet élő rockdívához.

Először is mindketten nagy férfifalók, a 37 éves Winonának például egész gyűjteménye van hollywoodi szívtiprók skalpjaiból: Christian Slater, Johnny Depp, Matt Damon - csak néhány név a hosszú listáról.

Másodszor, bár Winona körül sosem voltak akkora botrányok, mint a züllöttségéről, drog- és alkoholbalhéiról elhíresült, nyolc évvel idősebb Courtney körül, mindketten ugyanúgy szeretik a vad partikat. Ha alkalmuk nyílik rá, alaposan a pohár fenekére néznek.

Részeg tiniként visítoztak

Így volt ez egy elegáns Hugo Boss-show-n is, ahol a két hírességnek sikerült eszméletlenül berúgnia.

A földet seprő estélyi ruhájukra cseppet sem ügyelő, szétcsapott sztárok úgy visongtak, mint a bulizó tinilányok. A csetlő-botló hírességek csak egymást támogatva tudtak közlekedni, de szemlátomást a legkevésbé sem szégyellték állapotukat.

Sőt: alkoholmámoros jókedvükben minden adódó alkalmat megragadtak arra, hogy arcukon bamba vigyorral, egymást átölelve pózoljanak a fotósoknak.

Ezt is szeretjük