Fotók! Gigantikus hasat növesztett az egykor jóvágású szívtipró
A fotók tanúsága szerint a Star Trek sztárja, William Shatner nemcsak lovagolni imád, de kajálni is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elhízás veszélye mindenkit fenyeget, ez alól pedig a szupersztárok sem jelentenek kivételt. Néhány napja William Shatnert örökítette meg valamelyik lesifotós a kaliforniai Somis városában található benzinkúton, ahol sikerült az egykor jóvágású hírességnek mindenkit megdöbbentenie.

A 79 éves kanadai színész ugyanis jócskán meghízott az elmúlt időben, és hiába a bő ing, óriási hasa még így is kilógott alóla. A jelek szerint a Star Trek-saga egykori sztárja túlságosan is elkényelmesedett, és már nem nagyon figyel oda testsúlyára.

Lovaglással kezdték a napot

Pedig a Daily Mail beszámolója szerint James Kirk kapitány legendás megformálója a napot egy kellemes lovaglással kezdte barátaival egy helyi ranch-en.

Shatner ugyanis köztudottan imádja a lovakat, kedvencei az American Saddlebred nevezetű fajta példányai.

Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy William Shatner időt és energiát nem kímélve küzd azért, hogy megszabaduljon tetemes súlyfeleslegétől, tegyük hozzá, hogy ez korántsincs így.

A lovaglást követően ugyanis a színész és barátai egyenesen ebédelni mentek, amit eszük ágában sem volt elkapkodni!

A hatvanas években lett sztár

William Shatner nevét a hatvanas évek második felében ismerte meg a világ, amikor megkapta Kirk kapitány szerepét a kultikus tévésorozatban, ami 1966 és 1969 között futott a tengerentúlon.

A hetvenes években készült animációs változatot követően Shatner újra magára öltötte a USS Enterprise űrhajó kapitányának jelmezét, a nyolcvanas években pedig a T.J. Hooker című sorozat veteránját alakította.

Már-már kifulladóban lévő pályafutásának újabb lendületet adott az Ügyvédek című sorozat, illetve az abból készült Boston Legal - alakításáért 2004-ben élete első Emmy-díját vehette át, 2005-ben pedig Golden Globe-díjjal és egy újabb Emmyvel jutalmazták.

Ezt is szeretjük