Csúnyán elhízott az egykor jóképű Shatner
William Shatner a nyolcvanas években T.J. Hookerként vadászott a rosszfiúkra, de ma már a hasa is elég gondot okoz neki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar nézőknek bizonyára nem nagyon kell bemutatni William Shatnert, hiszen T.J. Hooker nyomozásait rengetegen követték figyelemmel a televízióban a nyolcvanas években.

Sőt, a sci-fi rajongói tisztán emlékeznek, hogy az annak idején igencsak jóképű színész alakította az Enterprise űrhajó híres James T. Kirk kapitányát is a népszerű Star Trek sorozatban.

Kockák helyett gömb

Azóta azonban eltelt jó néhány év, és láthatólag a 78 éves sztár sem lett egy nappal sem fiatalabb. Ami persze természetes – ám az egyáltalán nem törvényszerű, hogy ennyi idős korára jókora pocakot növesszen egykoron kidolgozott testére.

Erről bárki megbizonyosodhat, ha megnézi a színészről készült legfrissebb fotókat. A képek nemrégiben készültek Maui szigetén, ahol Shatner a szabadságát töltötte negyedik felesége, Elizabeth Martin társaságában, akit 2001-ben vett el.

Valószínűleg az új asszony a belső értékeire bukik, merthogy külsőleg nem sok vonzó van az idős sztáron – amit egyébként ő maga is elismer, persze meglehetősen ironikus formában.

- Naná, hogy szeretnék tökéletes testet – és nem ám olyat, ami a magam korabeli férfinak még járhat, hanem valóban A tökéletes testet. Célom, hogy valódi kockás hasizmom legyen. Egyelőre azonban a kockák helyett leginkább gömbhasam van – tréfálkozott korábban a GQ magazinnak.

Nem keresik ajánlatokkal

Ki tudja, talán elkeseredésében már többnyire csak az ételben talál vigaszt. Nem igazán tudta ugyanis intelligensen feldolgozni, hogy tavaly nem került be az új Star Trek moziba – ráadásul a Spockot játszó Leonard Nimoy igen. Ezért aztán több beszélgetős műsorban is kikelt magából, amit az amerikai közönség meglehetős döbbenettel fogadott.

Tény, az utóbbi időben nem igazán brillírozhatott a mozivásznon. Bár a Boston Legal sorozatban rendszeresen látható volt, ezen kívül többnyire animációs filmekhez – Túl a sövényen, Vadkaland – és Star Trek-es videójátékokhoz adhatta csak a hangját.
Ezt is szeretjük