Fotókon Will Smith lánya: a 22 éves Willowból vagány nő lett

Will és Jada Pinkett Smith egyetlen lánya felnőtt nővé érett.

will-smith-getty-femina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will Smith a kilencvenes évek végén ismerte meg második feleségét, Jada Pinkett Smith-t, aki annak idején jelentkezett a Kaliforniába jöttem női főszerepére. 

A filmvásznon végül nem ő lett a “herceg” felesége, a valóságban azonban igen. 1997-ben házasodtak össze, fiuk, Jaden 1998-ban született, lányuk, Willow pedig 2000-ben látta meg a napvilágot. 

Willow Smith, a nőies különc

Willow Smith mindössze hétéves volt, amikor színészi pályafutását kezdte, édesapja oldalán szerepelt a Legenda vagyok című filmben. Zenei karrierje néhány évvel később, 2010-ben indult be, ekkor adta ki Whip My Hair című dalát. Ez akkoriban a Billboard Hot 100 listájának 11. helyéig kúszott fel, ami hatalmas sikernek számított. 

Mentora Beyoncé férje, Jay-Z lett, akinek segítségével kiadta a 21st Century Girl című slágerét. 2015-ben jött ki az első albuma, ez az Ardipithecus címet kapta, rajta a Wait a Minute! című számmal, amit nagyon sokan szerettek. 2021-ben felkerült a Times listájára, a 100 legnagyobb hatással bíró személye közé. 

Képes összeállításunkból egy kicsit jobban megismerheted Willow Smith énekesnő-színésznőt!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Jarod Harris

Ezt is szeretjük