Will Smith rém kínos helyzetbe hozta feleségét: Jada a mai napig nem bocsátotta ezt meg neki
Will Smith a kínos sztorit életrajzi könyvében fedte fel.

will-és-jada-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will Smith még szerelmük hajnalán hozta rém kínos helyzetbe feleségét, Jada Pinkett Smitht, a színész új barátnőjét Giginek, a nagymamájának mutatta be, azonban ennél kellemetlenebbül nem is alakulhatott volna a történet.

A színész a Will című memoárjában vallott a sztoriról, ami a mai napig vita tárgyát képzi köztük.

Will Smith és Jada Pinkett kínos sztorija

Jada Pinkett izgatottan várta, hogy végre megismerje Will Smith szeretett nagymamáját, a találkozójuk napján azonban dolgozott Los Angelesben, amely bő egyórányi autóútra volt a sztár Westlake Village-i házától. Amíg Jada nem érkezett meg a villába, addig a színész berakta párja egyik filmjét, a Jason balladáját.

GettyImages-75924782
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

- A Jason balladája Jada aktuális mozija volt. A film egy gyönyörű szerelmi történet a Jada alakította Lyric és Jason között, akit Allen Payne játszott. A Jason balladája 63. percében Jadának van egy festői szépségű szerelmes jelenete, amely az afroamerikai mozi egyik ikonikus szerelmi jelenetévé nőtte ki magát. Ezért amikor Jada azt mondta, hogy negyedóra múlva indul, hogy megtegye a 44 perces utat a házamig, elindítottam Giginek a Jason balladáját. 15 plusz 44 az 59 perc. Bíztam a komédia isteneiben, hogy hozzáteszik a magukét a forgalommal, a parkolással, esetleg egy csókkal és öleléssel a bejáratnál. Megadtam nekik a lehetőséget - vallotta be Will Smith.

Végül a kedvese pont a szexjelenete közepette toppant be a házba, egyértelműen kővé dermedt, annyira zavarba jött. Smith alig bírta visszatartani a nevetését. A nagymama miután megölelgette unokája választottját, szúrós megjegyzést tett.

- Amikor én fiatal voltam, az embereknek még nem kellett levetniük a ruhájukat ahhoz, hogy filmeket készítsenek.

will smith
Fotó: Libri

A színésznő le is szúrta az Oscar-díjas sztárt, amiért ezt művelte vele, Smith persze nyugtatta, hogy pár év múlva ha erre visszaemlékeznek, majd jót nevetnek rajta, ám ez a mai napig nincs így. Jada szerint ebben nem volt semmi vicces.

Bár kellemetlen helyzetbe sodorta szerelmét, a nagymama végül megkedvelte a lányt, és gyönyörű kapcsolatot építettek ki egymással.

Mark Manson - Will Smith: Will
Libri Könyvkiadó Kft.
6499 forint 

Will Smith philadelphiai kölyökből lett korának egyik legnagyobb rapsztárja, majd Hollywood egyik legfényesebb csillaga. Karrierje valódi tündérmese - ám ez csak a történet egyik fele. A Will című memoár mélyreható önvizsgálat eredménye, számvetés mindazzal, amit Will Smith akaraterejének köszönhetően elért, és mindazzal, amiről le kellett mondani ezért. Megtudhatjuk például, hogyan tudott úrrá lenni az érzelmein annak érdekében, hogy folyamatosan a legmagasabb szinten tudjon teljesíteni, és hogyan volt képes megküzdeni a rá nehezedő hihetetlen nyomással. Will Smith őszintén, önmagát nem kímélve vall az általa elkövetett hibákról, a nehézségekről és a kudarcokról is. Korunk egyik legismertebb szórakoztatóipari zsenijének bátor és inspiráló könyve minden idők egyik legdöbbenetesebb utazása a zene és a film világában.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük