Ő Will Smith gyönyörű felesége - 22 éve imádják egymást Jadával
Will és Jada Pinkett Smith 1997-ben házasodtak össze.

will-smith-felesege-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will és Jada Pinkett Smith Hollywood egyik legösszetartóbb sztárpárja, akik már 22 éve házasok, és két gyermekük is született, a 20 éves Jaden és a 18 éves Willow.

Így odavannak egymásért

Habár a sztárpár szerelme erősebb, mint valaha, ez nem mindig volt így. Jada bevallotta, hogy tavaly komoly próbát kellett kiállnia a kapcsolatuknak, ugyanis ennyi idő után nem egyszerű az együttlét, és eléggé ellaposodott a házasságuk.

- A válás sohasem volt opció, de teljesen át kellett alakítani a kapcsolatunkat, mert ott álltunk egymással szemben, és mindketten kimondtuk, hogy ez nem mehet így tovább. Megoldást kellett keresnünk, így leromboltuk az eddigi életünket, és újra egymásba szerettünk. Új szabályokat állítottunk fel, minden új, és minden más lett. Mindketten újra megtaláltuk önmagunkat.

Nekem ez nagyon nehéz volt, ugyanis a végére már nem Jada voltam, csak anya és feleség. Will-lel úgy döntöttünk, sutba dobjuk a klasszikus házasság koncepcióját, azóta pedig inkább partneri viszonyként tekintünk a kapcsolatunkra, ami egy életen át tart. Semmi olyan nem történhet, ami miatt különválnának az útjaink, és ne szeretnénk többé egymást - nyilatkozta a műsorában, a Red Table Talkban.

Úgy tűnik, tényleg sikerült rendbe hozni a házasságukat - nézd meg, milyen boldogok a közös fotóikon!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük