Ő Will Smith gyönyörű felesége - 22 éve imádják egymást Jadával

Will és Jada Pinkett Smith 1997-ben házasodtak össze.

Will Smith felesége Jada Pinkett Smith
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Will és Jada Pinkett Smith Hollywood egyik legösszetartóbb sztárpárja, akik már 22 éve házasok, és két gyermekük is született, a 20 éves Jaden és a 18 éves Willow.

Így odavannak egymásért

Habár a sztárpár szerelme erősebb, mint valaha, ez nem mindig volt így. Jada bevallotta, hogy tavaly komoly próbát kellett kiállnia a kapcsolatuknak, ugyanis ennyi idő után nem egyszerű az együttlét, és eléggé ellaposodott a házasságuk.

- A válás sohasem volt opció, de teljesen át kellett alakítani a kapcsolatunkat, mert ott álltunk egymással szemben, és mindketten kimondtuk, hogy ez nem mehet így tovább. Megoldást kellett keresnünk, így leromboltuk az eddigi életünket, és újra egymásba szerettünk. Új szabályokat állítottunk fel, minden új, és minden más lett. Mindketten újra megtaláltuk önmagunkat.

Nekem ez nagyon nehéz volt, ugyanis a végére már nem Jada voltam, csak anya és feleség. Will-lel úgy döntöttünk, sutba dobjuk a klasszikus házasság koncepcióját, azóta pedig inkább partneri viszonyként tekintünk a kapcsolatunkra, ami egy életen át tart. Semmi olyan nem történhet, ami miatt különválnának az útjaink, és ne szeretnénk többé egymást - nyilatkozta a műsorában, a Red Table Talkban.

Úgy tűnik, tényleg sikerült rendbe hozni a házasságukat - nézd meg, milyen boldogok a közös fotóikon!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük