Ő Terence Hill felesége - Már 50 éve élnek boldog házasságban

Terence Hill 1967-ben vezette oltár elé a bájos Lorit.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Terence Hill, a spagettiwestern sztárja fényes karriert tudhat a magáénak. Számtalan legendás filmet forgatott le legjobb barátjával, Bud Spencerrel és egyedül is, ezek a mozik pedig a mai napig óriási népszerűségnek örvendenek a rajongók körében. Ilyen például az Ördög jobb és bal keze, a Nevem: Senki vagy a Különben dühbe jövünk. A 79 éves sztárnak nemcsak a karrierútja alakult nagyon szerencsésen, hanem a magánélete is. A népszerű olasz színész 51 éve él boldog házasságban feleségével, Lori Hill-lel.

Ez a házasságuk titka

Terence Hill és Lori egy vacsorán ismerkedtek meg egymással. A német gyökerekkel rendelkező, amerikai lány szépsége rögtön elbűvölte a kék szemű szívtiprót, nem véletlen, hogy egyből szerelmes lett a bájos lányba. Pár hónappal később, 1967-ben egybe is keltek. Két évre rá született meg közös fiuk, Jess, 1973-ban pedig örökbe fogadtak egy fiút Németországból, ő a Ross nevet kapta. Sajnos második gyermekük már nem él, 1990-ben egy autóbalesetben vesztette életét, ezt a szörnyű tragédiát a mai napig nem sikerült feldolgoznia a házaspárnak.

51 év nagy idő, nem is csoda, hogy, amikor Terence Hill Budapesten járt, a Story magazin riportere egy exkluzív interjú keretén belül rákérdezett házassága titkára.

- Nem hiszem, hogy bármilyen titok van. Talán csak annyi, hogy tiszteljük egymást, mindkettőnknek megvan a maga saját világa, ami nagyon-nagyon különböző. Nem veszekszünk, persze, vitatkozunk néha, de nem túl sokat. Nem szeretjük a konfliktusokat, a feleségem nagyon csendes asszony. Ő író, ő írta a Lucky Luke szövegkönyvét is, és jól érzi magát a betűk között a világában. Mindkettőnknek megvan a saját tere - magyarázta a sztár.

Fotón Bud Spencer felesége

Mutatjuk, hogy fest Bud Spencer felesége. Az olasz sztár halála napjáig szerette Maria Amatót.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük