Whoopi Goldberg így néz ki ma - Évek óta nem láthattunk filmvásznon a színésznőt
Utoljára 2014-ben láthattuk, a Tini nindzsa teknőcökben.

whoopi-goldberg-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Whoopi Goldberget senkinek nem kell bemutatni: sokáig a magyarok egyik nagy kedvenceként tartották számon a színésznőt, aki olyan filmekben szerepelt, mint az Apáca show, a Ghost, az Észvesztő vagy a Bíborszín.

Így néz ki ma Whoopi Goldberg

Az Oscar-díjas sztárt 2015 óta nem láthattuk mozivásznon, utoljára a Tini nindzsa teknőcökben tűnt fel. Hazájában ugyan néhány tévéfilmben szerepelt azóta, és többször is kölcsönözte a hangját rajzfilmfiguráknak, nálunk utoljára ezt a filmjét mutatták be a mozik.

A 63 éves színésznő nem sokat változott az elmúlt években, sőt, mondhatni, az elmúlt évtizedekben sem. A hajába néhány ősz szál is vegyült, és ráncai kicsit mélyebbek lettek, de ezen kívül szinte ugyanúgy néz ki, mint a kilencvenes években, karrierje csúcsán.

Filmes karrierje szinte háttérbe szorult, mióta ő vezeti a roppant sikeres The View című műsort, ahol négyen-öten megvitatják az aktuális híreket a politikától a sztártémákig. Már 12 éve látja el a háziasszonyi teendőit, 2007 óta ül a műsor élén. Habár a beszélgetőpartnerei gyakorta cserélődnek, a legtöbbször Joy Behar, Barbara Walters és Sherri Shepherd voltak az állandó társai.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This just came out today. @garage_magazine You can find the link in my bio.

WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg) által megosztott bejegyzés,

Sajnos a sztár egészségi állapota az utóbbi időben nem volt éppen a legjobb - legutóbb tüdőgyulladás és azt követő vérmérgezés miatt szállították kórházba. Állítása szerint nagyon közel volt a halálhoz, de szerencsére az orvosok meg tudták menteni az életét. Szerencsére már jól van, a munkájához is visszatért, így megnyugodtak a rajongói.

Cameron Diazt sem láthattuk évek óta

A Maszk egykori színésznője, Cameron Diaz hivatalosan is nyugdíjba vonult néhány éve. Nézd meg, hogy néz ki most a sztár.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük