Durva fotó! Whitney Houston 20 évet öregedett a drogtól
Whitney Houstont a napokban fotózták le skóciai koncertjén, ahol megdöbbentően rosszul nézett ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az évek óta zajló botrányok után 2009 augusztusában jelent meg Whitney Houston legutóbbi szólólemeze I Look To You címmel. Az albumot világszerte izgalommal várták a rajongók, ám nagyon úgy fest, hogy a várva várt visszatérés elmarad.

A 46 éves amerikai énekesnő ugyanis első koncertjén csúnyán leszerepelt, amikor is cserbenhagyta a hangja. Az eset pedig megismétlődött Nothing But Love elnevezésű turnéja egyik ausztráliai állomásán - Houston már-már képtelen volt előadni világhírű I Will Alway Love You című slágerét.

Újra drogozni kezdett

Az egykor szebb napokat látott popdívát legutóbb szombaton örökítették meg skóciai koncertjén, ahol az énekesnő legalább húsz évvel nézett ki öregebbnek valódi koránál. Az ijesztő fotón azonban tulajdonképpen nincs is mit csodálkozni, a legutóbbi hírek szerint ugyanis Whitney képtelen volt legyőzni drogfüggőségét.

Az In Touch magazin értesülései szerint Houstont március 10-én egy, a Los Angeles-i Beverly Wilshire-ben található szálloda bárjában látták nyilvánosan drogozni - méghozzá exférje, Bobby Brown társaságában, akiről sokan azt tartják, hogy nagy szerepet játszott az énekesnő éveken át tartó szétcsúszásában.

Kokaint szippantott

- Láttam, amint előhúz egy műanyag zacskót, majd egy összehajtott papírt emelt az orrához, és nagyot szippantott valamiből, ami egyértelműen kokainnak nézett ki. Houston aggasztóan lefogyott, katasztrofálisan nézett ki. Teljesen szét van esve - osztotta meg élményét egy szemtanú a magazinnal.

Bobby Brown - aki azt mondja magáról, hogy józan életet él - teljesen elképedt attól, amit látott.

Vizeletből kimutatható drogok

A DrogKontrol 10 teszt egy egyszerű egylépéses otthoni gyorsteszt, mely 10 fajta drog gyors, kvalitatív kimutatására alkalmas.

Még több információt itt találsz.

Promóció

Ám az énekesnő a szemtanú elmondása szerint csak üvöltözött vele, hogy egy italt akar, majd mindenféle trágár szavak kíséretében elküldte melegebb éghajlatra.

Ezt is szeretjük