Kínosan beégett élő adásban Whitney Houston
Videó!
Bár drogokkal terhelt múltján felül tudott kerekedni, nem egészen úgy sikerült a visszatérés, mint tervezte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. szeptember 2-át a legtöbb Whitney Houston-rajongó nagybetűkkel írhatta be a noteszába. Ekkor került ugyanis sor a várva várt eseményre, amikor is a fekete soul-díva első ízben lépett közönség elé, a Good Morning America című élő reggeli adásban.

A nyolcvanas években, majd 2001-ben, végül az idei Grammy-n

A New York-i Central Parkban megjelent több ezres tömeg azonban félig csalódottan vette tudomásul, hogy Houston már csak nyomokban emlékeztet korábbi önmagára.

Persze, ami a kinézetét illeti, teljességgel pozitív a változás. 2001-ben a Michael Jackson-koncerten még mindenkit megdöbbentett, az egykor bombázó sztárszépség milyen kísérteties külsőt öltött a drogoktól.

Most azonban, egy sikeres elvonó után, láthatóan ismét régi fényében ragyogott a színpadon, és egy tízest simán letagadhatott volna 46 évéből.

Rá sem lehetett ismerni

Ám hangja közel sem csengett olyan fényesen és tisztán, mint a Több, mint testőr emlékezetes főcímdalában, az I Will Always Love You-ban.

Az I'm Every Woman előadása közben a magas hangokat egyáltalán nem tudta kiénekelni, és hallhatóan küszködött, hogy ne valljon szégyent a megjelentek előtt.

Több alkalommal is a közönséget énekeltette, és még a reggeli műsor házigazdái, Diane Sawyer és Robin Roberts is besegítettek neki.

(%youtube(http://www.youtube.com/watch?v=SOD-uik0CcE)%)

Ráadásul kissé kínosan hatott, hogy a rutinos sztár, aki lényegében a nyolcvanas évek óta a showbizniszben dolgozik, azt hozta fel mentségéül, hogy előző nap az Oprah-showban szerepelt, ezért botladozik a hangja.

Mindenesetre a zenekedvelők máris három táborra szakadtak. Vannak, akik teljes mellszélességgel kiállnak a díva mellett, és így is tökéletes előadónak tartják. Mások arra biztatják, dolgozzon még egy kicsit azon a visszatérésen, hogy hasonló malőrök ne fordulhassanak elő, hiszen végső soron a rajongókból él.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ám a legkreatívabbak azok, akik azt javasolják neki az interneten keresztül, a régi dalok helyett váltson olyan szerzeményekre, melyekben jobban érvényesülne új, rekedten fátyolos hangja.

Ezt is szeretjük