Whitney Houston megdöbbentően elhízott
Whitney Houston rendesen kikerekedett az elmúlt hónapokban, ez azonban nem zavarta a strandolásban a Bahamákon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Whitney Houston a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legsikeresebb és legjobb hangú énekesnője volt, aki az ezredfordulót követő években váratlanul szinte teljesen eltűnt a showbiznisz világából.

A 47 éves amerikai énekesnő 2003-ban még kiadott egy karácsonyi albumot, majd elsüllyedt az önpusztítás mocsarában, amelyet Bobby Brownnal kötött házasságának megromlása tetőzött.

Alig várták a visszatérését

Érthető, ha ezek után a rajongók - akik nem felejtették el az I Will Always Love You című szerelmes ballada aranytorkú előadóját - alig várták, hogy Whitney visszatérjen egy új lemezzel.

Az I Look To You 2009-ben került a boltok polcaira, ám a várva várt diadalmas feltámadás elmaradt. A Grammy-díjas énekesnőt ugyanis több alkalommal is cserbenhagyta a hangja, ráadásul állítólag újra drogozni kezdett.

Lazított a turné után

Houstont a napokban kapták le a Bahamákon, ahol hatodik, Nothing But The World című világkörüli turnéjának fáradalmait pihente ki, amely június 17-én ért véget egy manchesteri fellépéssel.

Az egykor tüneményes dívát Paradise Island tengerpartján fotózták le, ahol Houston kimondottan kövérnek tűnt fehér fürdőruhájában - nem véletlen, hogy nem a bikinit választotta a strandoláshoz.

Ráadásul a róla készült képeken Whitney feltűnően kábult, zavaros tekintete láttán pedig korántsem tűnik elképzelhetetlennek, hogy akkor is valamilyen kábítószer befolyása alatt állt.

Ezt is szeretjük