Visszaesett? Whitney Houston ismét borzasztóan néz ki
Whitney Houstont kínos koncertje után borzalmas állapotban, megszégyenülten kapták le a reptéren.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy Whitney Houston február 22-én az ausztráliai Brisbane városában adott egy koncertet, ahol sikerült alaposan leszerepelnie a rajongók előtt. A kilencvenes évek egyik legsikeresebb énekesnője hat év szünet után, tavaly megjelent I Look To You című albuma kapcsán indult világkörüli turnéra.

Habár az ezredfordulót követően leginkább drogos botrányairól elhíresült sztár állítólag már nem él illegális szerekkel, a koncerten feltűnően zavartnak tűnt. Nem emlékezett például több zenésztársa nevére, a fellépést záró I Will Always Love You című sláger előadása közben pedig szó szerint cserbenhagyta egykor lenyűgöző hangja.

Cigaretta? Drog?

Houstont legutóbb február 28-án, vasárnap este kapták le Sydney repülőterén, ahol a 46 éves popsztár meglehetősen csapzottan és kimerülten jelent meg. Arról nem is beszélve, hogy a közelmúltban szintén lefotózta valamelyik lesifotós ebéd közben, minek során az énekesnő egyszerűen elaludt.

Az aggasztó fotók kapcsán már el is kezdődtek a találgatások, miszerint Houston vagy nagyon rossz egészségi állapotban van, vagy - ami még rosszabb - újra a kábítószerekhez fordult. A feltételezés nem tűnik légből kapottnak, hiszen az egykori aranytorkú díva ezeken a képeken valóban úgy fest, mint legsötétebb drogos korszakában.

Nem bántja, hogy kudarcot vallott

Szóvivője természetesen tagadta ezeket a híreszteléseket, a koncert szervezője pedig azzal magyarázta a színvonaltalan fellépést, hogy Houston sokat dohányzik, emiatt nem tud már olyan jól énekelni, és ezért fullad ki olyan hamar. A Grammy-díjas énekesnőt azonban nem igazán izgatják a negatív kritikák:

- Ha az Úristen azt akarja, hogy nekem essenek és kigúnyoljanak, akkor ezen az úton kell végigmennem - mondta Andrew McManus szervezőnek.

Annyi viszont valószínűnek tűnik, hogy Whitney Houston legközelebb nem csap majd akkora patáliát, mint a brisbane-i reptéren megérkezése után.

Akkor ugyanis trágár szavak kíséretében mindenkit elküldött melegebb éghajlatra, mert Mercedes Benz limuzinja még nem érkezett meg a helyszínre.
Ezt is szeretjük