A leépült Whitney Houstonnak már csak hónapjai vannak hátra
Whitney Houston heti 6000 dollárt költ kokainra, barátja szerint, ha így folytatja, hónapokon belül meghal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Whitney Houstonnak több mint fél évtizedes kihagyás után tavaly jelent meg az új stúdóalbuma I Look To You címmel. Sok rajongója reménykedve várta a kilencvenes évek aranytorkú dívájának visszatérését - hiába.

A 46 éves amerikai énekesnő ugyanis nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, koncertjein több alkalommal is cserbenhagyta egykor ragyogó hangja, arról nem is beszélve, hogy durván elhízott.

Azt állította, tiszta

Nem véletlen, hogy többen arra gyanakodtak, Whitney súlyos drogfüggősége kiújult, habár ő azt állította, leállt a kábítószer-fogyasztással, ami évekkel ezelőtt majdnem a karrierjébe került.

A National Enquirer legfrissebb beszámolója szerint a pletykák pedig igazak, a Grammy-díjas énekesnő ugyanis megint nagyon mélyre süllyedt az önpusztítás mocsarában.

6000 dollárért vett kokaint

Az egyik szemtanú elmondása szerint ugyanis júniusban - két fellépés között - egy díler 6000 dollár értékben adott  el neki kokaint, ami egyetlen heti adagját jelentette!

Houston a közelmúltban Oprah Winfrey beszélgetős műsorának vendége volt, ahol azt állította a népszerű tévésztárnak, hogy teljesen tiszta - pedig a beszélgetés során is durván el volt szállva.

- Whitney egy járkáló halott! Annak a hatalmas mennyiségű drognak köszönhetően, amit vásárol, nem fog sokáig élni. Hónapokon belül meg fog halni - nyilatkozta az Enquirernek Marlon David, Houston barátja.

Ezt is szeretjük